AC for alvor tilbage i varmen i Gladbach

Embed from Getty Images

Efter en ærgerlig indledning på lejeopholdet i Borussia Mönchengladbach er den 19-årige danske defensivspiller, Andreas Christensen, nu tilbage nogenlunde fast i startopstillingen, da han i går var med til at besejre Wolfsburg, hvilket var danskerens fjerde kamp fra start i træk.

Efter nederlag i sæsonens første seks kampe, der blev indledt med 4-0-nederlaget mod Dortmund med en skidt spillende Andreas Christensen, trådte den nu tidligere cheftræner for klubben, Lucien Favre, for to uger siden tilbage og overlod roret til André Schubert, der har udvist meget mere tillid til ”AC”, som efter at have været bænket i de i fire kampe efter Dortmund-fiaskoen, nu har spillet samtlige fire kampe under sin nye træner. Mens det blev til et snævert 2-1-nederlag til Manchester City i Champions League, har Gladbach vundet de seneste tre kampe i Bundesligaen, hvor holdet bevæger væk fra bunden.

De seneste tre point på kontoen blev hentet hjem i weekendens sejr mod sidste sæsons sølvvinder fra Wolfsburg, som blev besejret med 2-0, og hvor en stabilt spillende Andreas Christensen igen fik fuld tid.

Begge hjemmeholdets scoringer faldt i kampens sidste kvarter, men hvad, der var lige så vigtigt for den danske lejesvend, var, at det for første gang i sæsonen lykkedes AC og co. at holde buret rent.

Hverken Nicklas Bendtner eller Bas Dost fra Wolfsburg, der begge blev skiftet ind, kunne ændre på det.

Det lader altså til, at 19-årige Andreas Christensen for alvor er kommet ind i varmen igen og formentligt kan se frem til præcis, hvad han savnede i Chelsea – mange flere kampminutter, og det gælder både Bundesligaen og Champions League.

AC fik desuden debut på det danske A-landshold i træningskampen i Viborg mod Montenegro i juni.

 

In this article