Brøndby IF besejrer Vejle i tæt U/17-kamp

Brøndby IF og Vejle Boldklub tørnede sammen i U/17 Ligaen i lørdags, og på trods af en tæt kamp formåede Brøndby IF at score sejrsmålet et halvt minut efter Vejles sidste udligning.

Brøndby IF havde ikke tabt en eneste kamp for sæsonen, og den stime havde de tænkt sig at fortsætte, da de trådte på Vejle Boldklubs græsplane. Vejle Boldklub ville dog komme ud af kampen med et godt resultat på trods af Vestegnsklubbens tidlige scoring, blot 14 minutter inde i kampen, hvor Bertram Gjelfort scorede på riposten. Mads Olesen ville det dog anderledes, og afsluttede kynisk et angreb forårsaget af en god dybdebold, og bragte håb i Vejle-truppen. 1-1 efter 25 minutter.

Først i anden halvleg formår Andreas Bruus at afslutte fra en skarp vinkel, og bringer Brøndby IF atter i front, 56 minutter inde i kampen.

Arbnor Macolli formåede dog at score på et godt skud, der efterlod Brøndby-målmanden i forarg. Der gik dog ikke mere end 29 sekunder, inden Brøndby efter et godt opbygget angreb bliver bragt i front af Etrugrul Teksen, der blev helten for Vestegnsklubben.

Brøndby IF ligger nu på fjerdepladsen i U/17 Ligaen, mens Vejle BK ligger på en niendeplads med blot tre point fra førstnævnte.

In this article