FCK U/19 endelig på pointtavlen mod AGF

Embed from Getty Images

Først efter fire spillerunder har F.C. København sikret sig sine første point i U/19-ligaen. Et tæt opgør mod AGF blev vundet med 1-0.

F.C. Københavns U/19-hold har ikke fået nogen god start på denne sæson. De første tre kampe i årets U/19-liga resulterede således i tre nederlag for hovedstadsklubben, men nu er der endelig lidt at glæde sig over for Brian Riemer og resten af trænerteamet.

I en lidt kaotisk kamp tog FCK nemlig hjem til København med en smal 1-0-sejr. Det var da også F.C. København, som havde de fleste chancer. Efter et længere optræk til en scoring sikrede den lange, norske angriber Julian Kristoffersen sejren i slutningen af første halvleg. Efter et godt indlæg fra højresiden steg Kristoffersen flot op ved bagerste stolpe, og stangede kampens eneste scoring ind.

Efter kampen anerkendte AGF-træner Christian Flint Bjerg, at hans hold ikke ramte det fornødne niveau:

– I første halvleg er vi på bagkant, og vi investerer ikke nok. Anden halvleg er godkendt. Vi prøver at få skabt det spillemæssige overtag, og det synes jeg også, at vi lykkes med – uden at vi dog reelt kommer frem til store chancer. Så alt i alt var det fortjent, at FCK vandt. De var godt organiserede og dygtige i 1-mod-1-spillet. Generelt var det en dårlig kamp, men det skal vi også lære at kunne håndtere og være villige til at gøre det, der skal til for at få point. Det synes jeg ikke, at vi gjorde i tilstrækkelig grad mod FCK, fortæller han til AGF’s officielle hjemmeside.

Med sejren kravler F.C. København op på 10. pladsen i U/19-ligaen, mens AGF ryger ned på 7. pladsen.

 

In this article