FCM-talent på Futurelandsholdet: Kan vise mig frem efter skade

En af FC Midtjyllands nyeste spillere på U/17-holdet, Kristian Pedersen, har for nyligt været skadet, og er nu udtaget til Futurelandsholdets samling i afdeling vest.

En skade har holdt Kristian Brøndum Pedersen ude i godt seks uger for FC Midtjyllands U/17-hold. Nu er han udtaget til U/16-Futurelandsholdet, hvilket er noget han er utroligt glad for, eftersom han, på grund af skaden, ikke kunne blive efterudtaget til U/16-landsholdet. U/16-landsholdet som for nyligt har tabt to venskabskampe til Ungarn.

– Jeg blev meget glad, fordi så kan jeg endelig vise mig frem igen, efter jeg har været skadet i seks uger, og derfor ikke havde muligheden for at blive efterudtaget til U/16 landsholdet, da skaden overlappede perioden hvor der skulle udtages, så ja jeg føler jeg kan vise mig frem igen, fortæller Pedersen til D’ BOLD.

Pedersen er udtaget til samlingen i afdeling vest, som afholdes i Tilst den 20. oktober. Her samles han med en række andre drenge, som træner Per Holm synes fortjener at blive set an til det rigtige U/16-landshold. Og nu glæder midtbanespilleren sig bare til at komme i gang igen.

– Jeg glæder mig til at komme op og spille med nogle gode spillere igen, og også møde nogen af de gamle spillere fra tidligere talent-samlinger, siger Pedersen, der regner med at få en masse erfaring med fra samlingen plus nogle inputs fra landstræneren.

In this article