FCM U/19 sikkert videre i UEFA Youth League

FC Midtjyllands U/19-hold spillede onsdag aften deres andet opgør mod FC Saburtalo i UEFA Youth League, og sikrede dem deres videre gang i turneringen.

Onsdag aften blev en meget succesfuld en af slagsen for FC Midtjyllands U/19-hold. De spillede sig nemlig videre i kvalifikationen til UEFA Youth League-gruppespillet. Det skete efter de samlet sejrede over FC Saburtalo fra Georgien med 5-2.

Første kamp var en overbevisende sejr, som de unge drenge fik kæmpet hjem på Alka Superliga-holdets hjemmebane, MCH Arena, foran et flot antal tilskuere en kold onsdag aften for et par uger siden. Og de fremmødte fans kunne tage tilfredse hjem, da de unge ulve vandt kampen sikkert 3-1.

Onsdag den 21. oktober var de unge talenter så rejst til Georgien for at spille returopgøret, og den kamp vandt de 2-1. Midtjylland kom foran med 1-0 efter 39 minutters spil på et mål af Rasmus Nissen, der, trods hans forsvarsposition, er i et rigtig målhumør for tiden. Otte minutter inde i anden halvleg bringer Mikael Anderson ulvene yderligere foran med 2-0. FC Saburtalo får reduceret til 2-1 efter en times spil, men det var ikke nok til at slå ulvene ud af sejrskurs.

Lidt drama skulle der dog til i slutningen, da målscoreren til 1-0, Rasmus Nissen, fik fremvist sit gule kort nummer to efter 89 minutters spil, og måtte altså forlade banen før tid.

FC Midtjylland skal i næste kvalifikationsrunde møde Legia Warszawa. Og vinder de samlet over to kampe, er de med i gruppespillet i UEFA Youth League.

Lidt drama skulle der dog til i slutningen, da målscoreren til 1-0, Rasmus Nissen, fik fremvist sit gule kort nummer to efter 89 minutters spil, og måtte altså forlade banen før tid.

FC Midtjylland skal i næste kvalifikationsrunde møde Legia Warszawa. Og vinder de samlet over to kampe, er de med i gruppespillet i UEFA Youth League.

In this article