Haderslev U/17 blev tigerbytte på Farum Park

Et afbudsramt FC Nordsjælland-hold udspillede en flok fysisk stærke jyder fra Haderslev, der endte med at rejse tilbage til Jylland med et 3-0-nederlag i bagagen.

FC Nordsjælland synes ustoppelige i U/17 Ligaen, hvor man inden opgøret mod Haderslev havde vundet seks kampe på stribe. Derfor gik sønderjyderne naturligvis til kampen som den klare underdog, mens man skulle forsøge at leve op til sidste weekends offensive takter, hvor man scorede hele fem gange i det vanvittige 6-5-nederlag til HB Køge.

FC Nordsjælland er dog alt andet lige en anden slags modstander end HB Køge, og lørdag fik jyderne at føle, hvordan det er et spille mod et tophold på udebane. Værterne sad på bolden, og jyderne løb efter den.

Efter 10 minutter blev det 1-0. Keeper Oliver Thorup spillede smart forbi det høje pres, som Haderslev så modigt praktiserede, og efter et par hurtige afleveringer prikkede Karim El-Haddouch bolden i nettet bag en sagesløs Haderslev-keeper. Det var desuden anden weekend i streg at El-Haddouch kom på måltavlen.

Hjemmeholdet fortsatte dominansen, og i det 34. minut blev det også til 2-0. Endnu engang blev målet en realitet efter mesterligt kombinationsspil frem af banen. Det kan de bare, de unge tigre. Nicklas Strunck Jakobsen viste køligt overblik, og spillede Mikkel Damsgaard helt fri, hvorefter det var en smal sag for sidstnævnte at slå et søm i Haderslev-kisten.

2-0-føringen var en favorabel situation for tigrene, som i anden halvleg lettede på speederen. Stadig var man mest på bolden og havde de største chancer, men det var alligevel til at se, at man manglede flere spillere pga. skolerejser, skader og karantæner.

Det lykkedes dog også FCN at score til 3-0. Sidste weekends hattrickhelt Andreas Olsen blev fældet i det kriminelle felt, og det efterfølgende straffespark udnyttede Olsen selv usvigeligt sikkert med et spark uden for keeperens rækkevide.

Forskellen på top og bund var stor. Haderslev er efter ni kampe stadig uden sejr, mens FC Nordsjælland er i den modsatte ende af tabellen, et enkelt point efter førerholdet fra FCK.

Se målene fra kampen HER:

In this article