Karakterer: Danmark U/16 – Ungarn U/16

Det danske U/16-landshold spillede deres første kamp sammen tirsdag aften. Det blev til et nederlag på 2-0 til Ungarn. D’ BOLD var tilstede under kampen og vurderer her danskernes præstation.

Det var en kedelig omgang for det danske U/16-landshold, der for første gang spillede en kamp sammen en kold oktober aften i Skive. Opgøret mod Ungarn var ikke just præget af gode præstationer, hvilket også ledte til et 2-0 nederlag til danskerne.

Læs mere: Kampreferat: Danmark U/16 – Ungarn U/16

Mads Hermansen – 4: Næsby-keeperen stod som han skulle i de fleste situationer og viste også godt overblik fra sin post bagerst på banen. Han lukker to mål ind, men kan i denne kamp godt give forsvaret skylden for disse, og kunne ikke gøre meget selv.

Nikolas Nartey – 02: Viste masser af vilje, og var flere gange tæt på at bryde igennem på venstre side af banen. Men de dybe løb blev hurtigt stoppet, og han var flere gange i løbet af kampen en smule usynlig, når bolden ikke lige var i nærheden.

Nikolaj Leth – 4: Det er svært at give høje karakterer til et forsvar, der fejler så groft som det danske forsvar gør i anden halvleg. Første halvleg var godkendt, men to hurtige omstillinger giver to hurtige mål, hvor forsvaret er åbent flere steder, hvilket Leth også flere gange er en del af. Men i første halvleg havde han flere gode aktioner og headede bolden væk i flere vigtige situationer.

Jacob Lønne – 02: Havde flere boldtab i løbet af kampen, og var bestemt også med til at skabe de huller, der flere gange gav ungarerne chancer foran det danske mål.

Mikkel Konnerup – 4: Havde gode perioder i første halvleg, hvor han tacklede godt og stod stærkt. Men havde en del af skylden ved begge mål, og blev også skiftet ud kort inde i anden halvleg.

Christian Tue – 02: Den eneste udtagne FC Midtjylland-spiller, som oven i købet bar anførerbåndet i kampen. Intet lykkedes dog for midtbanespilleren. Var skyld i flere boldtab, og på sine chancer skød han vidt forbi eller over målet.

Benjamin Hvidt – 7: Hvis danskerne skulle kåre kampens spiller, måtte det være Benjamin Hvidt, der endte med den titel. Spillede en fremragende første halvleg, hvor han stod rigtigt hele tiden, og samtidig spillede bolden flot rundt og viste stort overblik over både banen og spillet. Anden halvleg var lige som resten af holdet under niveau, men han spiller aldrig direkte dårligt under kampens forløb, og får derfor også den højeste karakter på holdet efter denne kamp.

Magnus Kaastrup – 4: Viljen var der, han var hurtig og driblede uden om flere af de ungarske spillere i løbet af kampen. Dog var der ikke mange af de dybe løb ude på venstre side af banen, som lykkedes for den ivrige midtbanespiller.

Victor Jensen – 4: Han viste klart sin hurtighed frem flere gange i løbet af kampen, og var ivrig for at komme fremad hele tiden. Han havde dog flere boldtab, men var også en stor hjælp for kampens angriber gennem det meste af kampen, Nicolai Baden. Blev skiftet ud med ti minutter tilbage.

Oliver Bjerregaard – 02: Det var ikke meget man så til den offensive Lyngby-spiller, selvom han dog hjalp lidt til over på højrekanten. Det var dog ikke der bolden var mest, og han var derfor ikke indblandet vildt meget. Blev skiftet ud kort inde i anden halvleg.

Nicolai Baden Frederiksen – 4: Viste sig fint frem som topangriber i tirsdagens opgør, men udnyttede ingen af sine chancer til fulde. Blev skiftet ud med ti minutter tilbage.

Thais Damgaard – 02: Kommer inde i starten af anden halvleg, men når ikke at vise særlig meget, og må synke med resten af holdet, der var presset helt i bund det meste af den sidste halvdel af kampen.

Oliver Olsen – 4: Får heller ikke vist det store, efter han kommer ind ti minutter efter 2-0 målet. Han står dog fint i flere situationer, men kunne heller ikke holde de hurtige offensive spillere fra Ungarn væk fra det danske mål.

Oliver Andersen, Rasmus Møller og Adam Sørensen var ikke inde længe nok til at kunne blive bedømt.

In this article