Midtjysk målscorer: Vi skal gå videre nu

Rasmus Nissen, som sikrede FC Midtjyllands U/19-hold sejren i onsdagens UEFA Youth Leagus-opgør, mener ulvene skal gå videre efter returopgøret i Georgien.

FC Midtjyllands U/19-hold spillede onsdag aften deres første kamp i UEFA Youth-League, hvor de vandt en sikker 3-1 sejr over FC Saburtalo fra Georgien. Målscoreren til 3-1, Rasmus Nissen, synes ikke ulvene var deres modstandere overlegne, men synes stadig FCM spillede en flot kamp.

– Jeg synes bestemt ikke vi var dem overlegne, for det var et godt hold. Men der er ingen tvivl om at vi spiller en god kamp, og står med et fornuftigt resultat i forhold til returkampen, fortæller Nissen til D’ BOLD og fortsætter:

– De er gode. Vi skal gå videre nu.

Nissens mål sker efter ulvene erobrer bolden højt oppe på modstanderens banehalvdel, og hvor den så efterfølgende ender hos forsvarsspilleren, der med højre fod sender bolden i nettet.

Efterfølgende kunne jubel fra godt 1000 fremmødte fans høres i baggrunden, en scene Nissen sætter pris på.

– Det var da selvfølgelig en god følelse. Især med den store opbakning vi oplevede i går.

Rasmus Nissen er fornyligt blevet udtaget til de to U/19-landskampe mod Rumænien, som spilles midt i oktober. Han tror dog ikke ligefrem kampen mod FC Saburtalo skader hans chancer for spilletid.

– Tror ikke kampen i går har nogle direkte effekt på min mængde af spilletid mod Rumænien. Men det kan da umuligt skade mine chancer, siger Nissen til dbold.dk.

Returopgøret mellem FC Midtjyllands U/19-hold og FC Saburtalo spilles i slutningen af oktober i Georgien.

In this article