Ottesen: Nervøsiteten forsvandt efter første fløjt

Oliver Ottesen fik spilletid foran FC Midtjylland-målet, under onsdagens UEFA Youth League-opgør, da Andreas Raahauge er på tur med førsteholdet.

Andreas Raahauge er normalt førstevalg til målmandsposten for FC Midtjyllands U/19-hold. Men da han for tiden agerer andenmålmand i Alka Superliga-truppen, og derfor er med holdet i Belgien til deres Europa League-opgør mod Club Brügge, var valget faldet på Oliver Ottesen, til at vogte målet i UEFA Youth League-kampen mod FC Saburtalo.

Over 1000 tilhængere var mødt op på MCH Arena, som holdet havde fået lov til at låne i dagens anledning, og det var specielt med til at gøre oplevelse ekstra stor for den unge målmand.

– Det var selvfølgelig en utrolig fed kamp at spille, og med så mange tilskuere på lægterne, gjorde selvfølgelig oplevelsen endnu større. Jeg kunne godt mærke lidt nervøsitet inden kampstart, men så snart fløjten lød, forsvandt den igen. Derefter nød jeg bare hvert minut af kampen, fortæller Ottesen til D’ BOLD.

Niveauet af aktivitet var heller ikke det største, hvilket man også kan se på kampens resultat, som faldt i ulvenes favør, nemlig 3-1. Og Saburtalos eneste mål blev ikke engang scoret af dem selv, men var et uheldigt selvmål af Jonas Gemmer.

– Jeg synes, at jeg leverede en meget stabil præstation. Jeg havde ikke det store at lave, siger Ottesen og roser holdets forsvar.

– Men de situationer som nu opstod, synes jeg, at jeg fik taget mig godt af.

Om tre uger mødes de to hold til et returopgør i Georgien. En kamp Ottesen tror FCM kommer sejrsrigt ud af.

– Jeg vurderer vores chancer til at være rigtig gode. En 3-1 sejr er et godt udgangspunkt, og jeg mener at vores hold er stærkt nok til at kunne tage derned, og forhåbentlig sikre vores videre avancement i turneringen, afslutter Ottesen til dbold.dk.

In this article