Randers FC belønner ung forsvarsspiller med fuldtidskontrakt

Embed from Getty Images

19-årige Jonas Bager har slidt og slidt for det. Han er i dag blevet belønnet med en professionel fuldtidskontrakt hos Randers FC.

Alka Superliga-klubben Randers FC har haft succes med at få tilført noget mere ungt blod fra klubbens egen talentafdeling til førsteholdet. Seneste eksempler på det er bla. Nicolai Poulsen, Edgar Babayan og Mikkel Kallesøe.

Nu skriver endnu en spiller fra klubbens egen ungdomsafdeling så under på en fuldtidskontrakt med den kronjyske klub. Den 19-årige forsvarsspiller Jonas Bager har i dag sat sin signatur på sin første fuldtidskontrakt i karrieren.

– Vi har tidligere med held produceret unge spillere til førsteholdstruppen, Mads Fenger, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, Edgar Babayan, Brock-Madsen (Birmingham City) og nu også Jonas Bager. Det er godt for klubben at få nye og unge spillere ind i truppen. Jonas elsker at forsvare, og det er jo en god egenskab at have som forsvarsspiller! Aggressiv og kompromisløs i sit forsvarsspil, sådan vil jeg karakterisere ham, siger Randers-træner Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Selv er Bager glad for, at det hårde arbejde igennem årene nu har udmyntet sig i en kontrakt med Randers FC.

– Kontrakten er noget, jeg har drømt om, siden jeg skiftede fra Hadsten SK til Randers Freja i 2008. Jeg har kæmpet rigtig hårdt for det, så det er helt klart en kæmpe forløsning, at det nu er sket. Jeg har virkelig udviklet mig i Randers FC og glæder mig til at fortsætte den udvikling. På sigt har jeg selvfølgelig ambitioner om at spille, men lige nu handler det om at vise mig frem på træningsbanen, så trænerteamet kan se, at de ikke skal være nervøse for at bruge mig, lyder det bla. fra Jonas Bager.

Jonas Bager har allerede været en del involveret omkring førsteholdet i den nye sæson. Han fik i onsdags sin startdebut for Randers FC i pokalkampen mod FC Helsingør.

In this article