Sene mål sikrede FCM U/19 sejr mod Vejle

FC Midtjylland spillede ikke op til deres bedste, men formåede alligevel at skrabe tre points hjem til Heden, da Vejle var på besøg. 

Allerede inden kampen var der exceptionel god stemning i Herning. Klubbens U/17-hold havde nemlig lige besejret Vejles ditto med de vanvittige cifre 9-0.

Publikum var derfor i forhåbninger om et ligeså vildt resultat i U/19-opgøret. Det blev det dog langt fra.

En relativ lige første halvleg endte målløs. Begge hold havde et par store chancer i de første 45 minutter – nogle der dog som bekendt ikke blev udnyttet.

I anden halvleg skete der lidt ændringer, da kampen fortsat i det 60. minut stod 0-0. Ind kom angriberen Mikael Anderson til sin sæsondebut efter, at han havde siddet på tribunen i sæsonens første kampe grundet en skade.

En dødbold 11 minutter senere skulle vise sig afgørende, da Alexander Munksgaard samlede en returbold fra et hjørnespark op ude foran feltet. Bolden blev slået henover Vejle-forsvaret, og fand frem til Rasmus Nicolaisen der headede hjemmeholdet foran.

Erik Braun kom efter 84 minutter på banen og afløste kampens hidtil eneste målscorer, efter at han måtte en tur på skadestuen grundet en flækket læbe. Det var en sursød oplevelse for hjemmeholdet, da netop indskiftede Braun i kampens sidste spilleminut bankede bolden i nettet til 2-0.

Vejle fik reduceret i overtiden, da Kasper Nøhr scorede sit første U/19 Ligamål, men det var desværre for Vejle en tand for sent.

Sejren betyder at FC Midtjylland kravler op på femtepladsen med 12 points. I modsætning til de fire hold foran dem, har de en kamp i hånden, som med en sejr, kan sende dem op på andenpladsen. Vejle ligger fortsat på sjettepladsen.

In this article