Talenttid – U/17 Ligaen – 30.10.2015 – To uafgjorte kampe, en FCM-sejrsstime og en tæt Brøndby-sejr

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’ BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/17 Ligaen

u17ligaPointtørstige AGF mistede point til HB Køge

AGF startede deres sæson i U/17 Ligaen med to sejre i rap over Randers Freja og Vejle, men siden da er det ikke blevet til fuld pointhøst en eneste gang. Derfor var det et pointtørstigt AGF-hold der lørdag tog imod HB Køge.

De aarhusianske gymnaster kreerede flere gode chancer for sig selv i første halvleg, men ind kom bolden ikke. Derfor var det ganske forløsende blikke man kunne møde fra både holdet og tilskuerne på Fredensvang, da angriberen Mathias Brun kunne score sit første ligamål for AGF efter flot oplæg fra Marcus Hogan kort efter pausen.

Læs resten af referatet her.

Silkeborg U/17 trak sig sejrrigt ud af bundkamp mod OB

Nummer 12 og 13 i U/17 Ligaen tørnede lørdag sammen på Odense Atletikstadion. Både OB og Silkeborg har langt fra fået den ønskede sæsonstart. Derfor var der også lagt op til kamp om tre uhyre vigtige point.

Her startede det bedst for gæsterne, som lagde et solidt pres fynboerne i indledningen. Derfor var det også ganske fortjent, da Anders Iversen efter 23 minutter omsatte Laurits Lillemoses dybdebold til kampens første kasse. 1-0 til Silkeborg.

Kampens næste store begivenhed var imidlertid en noget mere dyster en af slagsen. SIF’s Magnus Schelle fik en hård bold direkte i hovedet fra nær hold, hvilket afbrød kampen i 10 minutter.

Læs resten af referatet her.

Haderslev U/17 blev tigerbytte på Farum Park

FC Nordsjælland synes ustoppelige i U/17 Ligaen, hvor man inden opgøret mod Haderslev havde vundet seks kampe på stribe. Derfor gik sønderjyderne naturligvis til kampen som den klare underdog, mens man skulle forsøge at leve op til sidste weekends offensive takter, hvor man scorede hele fem gange i det vanvittige 6-5-nederlag til HB Køge.

FC Nordsjælland er dog alt andet lige en anden slags modstander end HB Køge, og lørdag fik jyderne at føle, hvordan det er et spille mod et tophold på udebane. Værterne sad på bolden, og jyderne løb efter den.

Læs resten af referatet her.

FC Midtjylland U/17 fortsætter hjemmebanesejrsstime mod Lyngby

Med en 9-0 sejr over Vejle i sidste runde af U/17-ligaen i bagagen, havde FC Midtjyllands U/17-hold masser af selvtillid med sig på banen, da de søndag mødte Lyngby på hjemmebanen i Ikast.

Og det skulle da også vise dig, at de ikke var færdige med at score mål. Tværtimod. De første 20 minutter af kampen var dog uden mål, og kampen var på daværende tidspunkt meget lige. Men så slog de sortklædte ulve til mod de kongeblå, og fik scoret til 1-0 efter en forsvarsfejl, på mål af angriberen Sebastian Buch, der scorede hele fire mål i sidste kamp. Der skulle blot spilles fem yderligere minutter, inden Christian Tue Jensen fik udvidet midtjydernes føring til 2-0.

Den føring holdt til pausen.

Læs resten af referatet her.

Randers FC stjal point fra FC København i tæt opgør

FCK U/17 har været helt suveræne i denne sæson. Københavnerne havde inden kampen mod Randers Freja fejet al modstand af banen og hentet 18 ud af 18 mulige point i U/17 Ligaen.

Derfor kunne man også inden kampen tro, at en flok kronjyder fra Randers, placeret midt i tabellen, ville været barnemad for FCK’erne. Men Randers Freja blev det første hold til at fremkalde en recept imod FCK-sejr.

Læs resten af referatet her.

Brøndby og Vejle Boldklub mødtes i intens kamp

Brøndby IF havde ikke tabt en eneste kamp for sæsonen, og den stime havde de tænkt sig at fortsætte, da de trådte på Vejle Boldklubs græsplane. Vejle Boldklub ville dog komme ud af kampen med et godt resultat på trods af Vestegnsklubbens tidlige scoring, blot 14 minutter inde i kampen, hvor Bertram Gjelfort scorede på riposten. Mads Olesen ville det dog anderledes, og afsluttede kynisk et angreb forårsaget af en god dybdebold, og bragte håb i Vejle-truppen. 1-1 efter 25 minutter.

Læs resten af referatet her.

AaB og Esbjerg deler point i U/17-ligakamp

Esbjerg fB fik deres første 0-0-kamp i sæsonen overstået, idet de spillede uafgjort mod AaB på udebane.

Kampens første halvleg var ikke den mest aktivitetsfyldte, idet der var få chancer, men var præget af mange nærkampe de to hold imellem. Hjemmebaneholdet var dog holdet med flest chancer, men Nichlas Staikjær i mål tog sig af afslutningerne.

Begge hold kom til flere chancer i anden halvleg, men AaB havde klart overtaget.

Læs resten af referatet her.

Det er værd at notere sig, at det er vanskeligt at samle information om diverse kampe, spillere osv. fra U/19 Ligaen, da vi her på Talenttid er de eneste, der fuldt og fast fokuserer på de bedste danske ungdomsligaer. Derfor har vi brug for DIN hjælp, til at udvikle både Talenttid men også dansk ungdomsfodbold, som vi her på D’ BOLD mener, får for lidt medietid. Er du uenig i nogle af kåringer? Mangler vi at skrive om noget, eller er vi bare helt ude i hampen, ja så skal du være velkommen til at kontakte os, ligesom vi med fordel altid modtager information om spillere, hold, trænere og hvad der ellers rører sig.

In this article