Thychosen: Skal stadig forbedre mit spil

Embed from Getty Images

FC Nordsjælland jagtede fredag aften fjerde sejr i træk, da de tog i mod OB på Farum Park. Trods en tidlig 1-0 føring, kollapsede det fuldstændigt for hjemmeholdet, der måtte indkassere et nederlag på hele 1-5 til et velspillende OB-hold.

FC Nordsjælland fik en gevaldig lussing, da gæsterne fra Odense overbevisende vandt weekendens første Superligakamp kamp 5-1. Ydmygelsen var til at mærke på den trykkede stemning blandt publikum såvel som spillere, heriblandt FC Nordsjællands Oliver Thychosen, der var langt fra tilfreds med holdets præstation.

– Vi kommer egentlig fint fra start, men så mister vi fuldstændig organisationen og står ikke kompakt nok. Det var slet ikke godt nok, og vi giver dem alt for lette mål, siger han til D´BOLD.

Trods nederlaget var der dog lidt at glæde sig over for Thychosen, da han for for anden kamp i træk var med fra start i FC Nordsjællands startopstilling. Thychosen har været plaget af skader de første år i FC Nordsjælland, hvilket har resulteret i manglende spilletid, og derfor værdsætter den unge offensivespiller alt den spilletid, han kan få.

– Lige nu føles det hele lidt tungt på grund af nederlaget, men det er selvfølgelig enormt dejligt at kunne spille mere og mere og få en masse kampe i benene.

Den 22-årige FCN’er er dog stadig opmærksom på, at der er flere elementer han mangler at bygge på sit spil for at ramme topformen.

– Der er stadig en masse parametre jeg skal forbedre, det er naturligt efter en skadespause. Jeg arbejder hårdt på det hver uge, og jeg bliver bare nødt til at holde snuden i sporet, så kommer det stille og roligt.

FC Nordsjællands næste Superliga-kamp er den 18. Oktober mod AGF på udebane.

In this article