U/17 Future-landsholdet udtaget: Se spillerne til Vest-samlingen

DBU har annonceret alle Future-landsholdene, heriblandt U/17 Vest. Se holdet her. 

Som dreng er der stor forskel på, hvornår man begynder at vokse, men også hvordan man vokser. Det betyder ofte, at man i klasserne fra omkring 7. klasse og op til omkring dimissionen kan se klasser, hvor der er stor forskel på drengenes fysiske udseende og modenhed.

Det går naturligvis ud over fodbolden for de unge drenge, som er nødsaget til at benytte sig af deres tekniske færdigheder for at spille med hos de jævnaldrende større drenge.

Ligeledes betyder det også, at landsholdende ofte består af en overvægt af spillere fra det første halvår, da de er netop det halve år længere fremme i forhold til den fysiske udvikling. Ofte indhenter de mindre spillere dog de mere fysisk udviklede på et senere tidspunkt, men eftersom at mange unge kan miste motivationen og senere forsvinde ud af elitemiljøet, fordi de, at de eksempelvis ikke kan være med på et fysisk højt nok niveau, så har DBU udviklet Futurelandsholdende for at undgå et stort tab af talentmasse.

Mandag annoncerede DBU derfor deres tredje omgang af Futurelandshold. Det er sket med fra U/15 og op til U/17, og fordelt i øst- og vest-samlinger.

U/17 Vest-holdet består af:
Kasper Lunding Jakobsen, AGF
Martin Egelund, Esbjerg fB
Oliver Nielsen, Esbjerg fB
Mads Carlson, FC Midtjylland
Voctor Torp Overgaard, FC Midtjylland
Alexander Molberg, OB
Lukas Talbro, OB
Oliver Christensen, OB
Marcus Mølvadgaard, Randers Freja
Anders Iversen, Silkeborg IF
Søren Mortensen, Vejle BK
https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Gandrup, Viborg FF
Mads Stefansen, AaB
Milad Samim, AaB
Wessam Abou Ali, AaB

Samlingen løber af stablen i Tilst den 21. oktober.

Se hvem der er udtaget til U/17 Vest-samlingen her:

In this article