U/17-målmand på Futurelandsholdet: Skal bruges i de hårde tider

Frederik Allan Hulgaard Christensen fra AGF’s U/17-hold er udtaget til DBU’s Futurelandsholds samling i afdeling vest, som han ser meget frem til at deltage til.

Frederik Christensen fra AGF’s U/17-hold er endnu engang inde omkring DBU’s Futurelandshold. Han var engang tæt på at komme med til den helt store Future-samling, men røg ud af gruppen af spillere lige inden. Nu er han udtaget til afdelings-vest samling den 20. oktober.

– Jeg blev selvfølgelig rigtig glad for udtagelsen. De første tanker, der faldt mig ind, var, at jeg har gjort mig fortjent til at komme på future landsholdet igen. Efter jeg røg af, lige op til den store Future-samling, så jeg har arbejdet hårdt for at komme på igen. Det har været en stor hjælp, at vi i U/17-truppen, hvor jeg selv indgår, har en keeper fra årgang 99, der presser mig så hårdt, at jeg hele tiden kan rykke grænserne, fortæller målmanden til D’ BOLD.

Muligheden for at møde gamle og nye venner, er noget der tiltaler Christensen rigtig meget, og det er noget han ser meget frem til ved samlingen.

– Jeg glæder mig meget til selve oplevelsen og alle de gode kammerater, der også er med. Både gamle holdkammerater, nuværende holdkammerater og forhåbentligt nogle nye venskaber. Træningen specielt glæder jeg mig til, da jeg holder meget af at træne, men at gøre det sammen med så mange dygtige spillere er bare en super fed oplevelse, siger Christensen.

Med sig hjem, håber den unge årgang ’00-målmand, at hive nogle gode råd fra målmandstræneren, men også glæden ved oplevelsen, som skal bruges til noget helt specielt.

– Jeg regner med, at jeg får nogle gode råd med hjem fra målmandstræneren, så jeg bliver bevidst om, hvad der skal arbejdes med. Jeg håber, som skrevet tidligere også på nogle nye venskaber. Men den gode oplevelse er helt klart den jeg vil tage med til når det går mig skidt, så jeg kan opmuntre mig selv i de hårde tider, fortæller Christensen, der tidligere har spillet i FC Midtjylland.

Den unge AGF-spillers familie har altid vist ham støtte i hans tid som fodboldspiller, og det er de bestemt ikke holdt op med. Faktisk kommer de fra alle ender af Jylland, for at se den unge dreng spille fodbold.

– Gennem al den tid, hvor jeg har spillet på elite niveau, så har hele min familie været der for mig. De kører gerne fra Herning, Bording, Holstebro eller Nykøbing Mors bare for at se mig spille kamp. Det betyder meget for mig, og jeg er meget stolt over min familie, og jeg ved, at de er stolte over mig. Men uden dem, så ville jeg muligvis aldrig have været nået så langt som jeg er nu i dag, forklarer målmanden til dbold.dk.

In this article