U21-landsholdskeeper: Satser på 2-1-sejr

Embed from Getty Images

Målmænd holder som regel meget af fejlfri kampe, men U21-landsholdets målmand Jeppe Højbjerg kan godt acceptere at lukke et mål ind, hvis bare Danmark slår Bulgarien i morgen.

Fredag skuffede det danske U21-landshold ved at indlede EM-kvalifikationen med 0-0 hjemme mod undertippede Wales. Tirsdag aften får de rød-hvide endnu en chance, når Bulgariens jævnaldrende kommer på besøg i Aalborg.

Danskernes målmand Jeppe Højbjerg vil selvfølgelig gerne afholde østeuropæerne fra at score, men understreger samtidig, at det primære fokus må være på jagten efter en sejr.

– Det er altid rent bur, man går efter som keeper, men jeg sælger gerne kampen for en 2-1-sejr i stedet for 0-0, siger Højbjerg til D’ BOLD.

Den danske keeper, som til daglig står mellem stolperne i FC Fredericia, lader det ikke blive ved drømmen, men udtrykker sin optimistisme forud for kampen.

-Det bliver en svær kamp, men på hjemmebanen skal vi gerne ud og dominere. Jeg tror på en sejr, og den er også i den grad mulig, men intet skal tages for givet. Det skal være 100 % fra start af fra alle, men det tror jeg også er muligt, forklarer Højbjerg og fortsætter:

-Det er svært at sige, hvem der er bedst af Wales og Bulgarien. De har vel hver deres principper, men det er gode hold på hver deres måde. Vi er godt forberedt, så håber vi kan få bulgarerne til at se dårligere ud end Wales, slutter vestjyden.

Den omtalte EM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Bulgarien starter i tirsdag aften klokken 18:45 og kan ses på DR3.

In this article