Vejle U/17-træner efter 0-9: Skamfuldt at være med til

Lørdag blev Vejle U/17 nedlagt med et knusende nederlag på 0-9 mod FC Midtjylland. Det var skamfuldt, siger cheftræneren. 

Det var ikke nogen god dag, at være U/17-spiller eller træner i Vejle. Hjemmeholdet FC Midtjylland løb simpelthen Vejle fuldstændig over, og de unge rødklædte spillere måtte lide en pinefuldt 0-9-nederlag.

Cheftræner Søren Lykke var af gode grunde meget utilfreds med sit holds præstation, som han kalder skamfuldt.

– Midtjylland var på dagen mindst tre niveauer bedre end os. De var dygtigere i både tanke og handling, og vores præstation var dog også langt under niveau, det var faktisk skamfuldt at være med til, siger han til klubbens hjemmeside.

– Der er ingen tvivl om, at både spillere og os trænere skal kigge indad efter sådan en præstation. Det er jo også kun tre dage siden, at vi slog AaB efter en fremragende præstation. Men skal vi have point mod rækkens bedste hold, skal vi også præstere som mod AaB, hvilket langt fra skete med Midtjylland.

Vejle ligger kun et points bag FC Midtjylland efter nederlaget. Dog har ulvene to kampe i hånden.

In this article