Zohore: Vi skal kvalificere os til EM

Embed from Getty Images

OB skulle fredag aften forsøge at rette op de fire sidste udebanenederlag i Superligaen, da de gæstede Farum Park mod et formstærkt FC Nordsjælland-mandskab. Og selvom fynboerne kom tidligt bagud, endte det med en overbevisende 5-1 sejr, hvor OB’s U21-aktuelle Kenneth Zohore brillerede med et flot mål.

Med forrygende spil og hattrick fra Rasmus Festersen kom OB igen tilbage på sejrskursen, efter sidste rundes 4-0 nederlag mod SønderjyskE. Kent Nielsen havde foretrukket Festersen og Anders K. Jacobsen i front, hvilket betød at Zohore måtte tage til takke med en bænkplads. Zohore blev dog allerede indskiftet fra anden halvegs start, hvor han senere gjorde det til 4-1 med en flot venstreflugter.

Den unge angriber var glad for de tre point og ser nu frem til en spændene landsholdspause, hvor han endnu en gang kan glæde sig over at være en del af U21-landsholdstruppen, når holdet i næste uge åbner EM-kvalifikationen med to kampe mod Wales og Bulgarien.

– Det er selvfølgelig dejligt at slutte af med en 5-1 sejr og en scoring her i sidste kamp før landsholdspausen. Det giver lidt ro, og så kan der fokuseres fuld og fast på de kommende kampe med U21-landsholdet, siger Zohore til D’BOLD.

Og ifølge Zohore har holdet et godt afsæt forud for de to første kvalifikationskampe, og håber på at sikre sig en direkte plads til slutrunden i Polen.

– Det bliver to spændene kampe, og jeg synes at vi har en rigtig stærk trup. Derfor skal vi prøve at kvalificere os direkte til slutruden, det er der ingen tvivl om.

Zohore står noteret for fem mål 11 kampe for U21-landsholdet, og han håber på, at han kan tage de gode takter fra ligaen med i kampene for landsholdet.

– Jeg føler jeg er inde i en god periode i øjeblikket og jeg har masser af selvtillid, derfor håber jeg selvfølgelig på, at jeg også kan bidrage med mål i de kommende landsholdskampe.

U21-landsholdet møder først Wales, som ligger nummer et i puljen. Efterfølgende er det
Bulgarien, som er gruppens nummer to, der gæster Danmark.

Kampene spilles den 9. og den 13. oktober kl. 18.45 på Aalborg Stadion.

In this article