AaB slår Silkeborg i målrigt U/17-opgør

Med tre sejre i bagagen drog Silkeborgs U/17-mandskab lørdag til Aalborg, hvor de dog ikke formåede at bygge videre på den gode stime.

En landskampspause kommer ikke altid belejligt. Det måtte SIF U/17 sande, da de efter sæsonens første tre sejre måtte vente tre uger, inden de lørdag fik chancen for at følge op på de fornemme resultater, og da de så gæstede AaB, var det som om, at skarpheden ikke længere var helt intakt.

Således indledte nordjyderne kampen bedst, og 10 minutter inde i opgøret kunne hjemmeholdets Mads Stefansen bringe AaB i front. SIF’erne, der også havde deres chancer, svarede dog umiddelbart efter igen, da Jeppe Okkels blev sendt afsted i dybden og kunne bringe balance i regnskabet, og med den udlignende scoring var målorgiet åbnet.

Blot fem minutter senere straffede AaB nemlig midtjydernes forsvar med en bold i dybden, og så kunne Søren Tengstedt sikre endnu en nordjysk føring. Heller ikke den holdt længe for hjemmeholdet, da gæsternes Magnus Mattsson en håndfuld minutter senere på fornem vis sparkede udligningen i nettet fra kanten af feltet, og endnu en gang havde midtjyderne kæmpet sig tilbage.

Efter pausen satte AaB sig dog mere på spillet og kontrollerede kampen gennem det meste af anden halvleg. Der skulle heller ikke gå længe efter halvlegens start, før nordjyderne så igen, igen kunne bringe sig i spidsen – denne gang ved Milad Samim.

Otte minutter senere lå bolden naturligvis igen i nettet, men også denne gang var det SIF-keeper, Magnus Dalsgaard, der måtte hive den ud af netmaskerne, og for første gang i kampen havde hjemmeholdet nu udbygget føringen. Det var Anders Bærtelsen, der fordoblede forspringet med kampens sjette scoring. Denne blev også den sidste, og AaB’erne sejrede dermed fortjent, hvilket SIF-træner, Jesper Mikkelsen, er helt enig i.

– Sejren kan der ikke rigtigt pilles ved. Vi mødte et godt hold, men vi er skuffede over vores defensiv og vores manglende effektivitet offensivt, siger Jesper Mikkelsen til silkeborgif.com.

Kampen var AaB’s sidste før vinterpausen, og de overvintrer som minimum på tabellens sjetteplads, mens Silkeborg endnu har to kampe til at spille sig længere væk fra bunden inden forårssæsonen.

In this article