BIF U/17 scorer sent point mod Lyngby

Brøndby IF’s U/17-hold var heldige at hive et point med hjem fra lørdagens opgør mod Lyngby.

Der skulle gå en hel halvleg, inden der blev scoret i lørdagens U/17-opgør mellem Brøndby IF og Lyngby. Begge hold havde deres chancer i den første halvdel af kampen, mens spillet var meget lige.

Da anden halvleg begyndte skulle BIF dog ikke bruge mange sekunder på at bringe sig foran med 1-0. Karl Dines Appelt fik et indlæg serveret midt i Lyngbys felt, og fik sikkert sat bolden ind bag Lyngby-målmanden, lige i anden halvlegs start.

Dette slog dog ikke Lyngby-spillerne ud af kurs. For kun fem minutter senere kunne Rasmus Beyer give balance i regnskabet for de konge blå og udlignede til 1-1. Et afrettet skud efter et frispark, var hvad Lyngby havde brug for, for at få udlignet.

Beyer var igen Lyngbys redningsmand, da han et kvarter før slutfløjt bragte dem foran med 2-1, efter et oplæg fra holdkammeraten Oliver Bjerregaard.

Brøndby var dog til slut meget heldige, da de hele syv minutter inde i dommerens tillægstid får udlignet til slutresultatet 2-2. Christoffer Hansen får en aflevering i dybden, og han skal ikke tænke to gange, inden han sikkert får skudt bolden i mål.

Brøndby er efter kampen på ligaens femteplads, mens Lyngby befinder sig to pladser længere nede på syvendepladsen.

Se Brøndbys mål fra kampen her:

In this article