DBU har udpeget ny U/18-landstræner: Se hvem der skal overtage for Henrik Clausen

Siden 2013 har Henrik Clausen været landstræner for U/18-landsholdet, men det er nu slut. Han har fået nye ansvarsområder i DBU. 

Torsdag melder Dansk Boldspil Union, at der tiltræder ny U/18-landstræner. Den tidligere OB-træner Henrik Clausen har nemlig fået nye opgaver i DBU-regi. Det bekræfter fodboldforbundet nemlig på deres hjemmeside.

Henrik Clausen skal fremover være tovholder på DBU’s højeste træneruddannelser, og samtidigt skal han fast varetage opgaven som assistenttræner for U/21-landsholdet under Niels Frederiksen. Det betyder altså, at det nu er slut som U/18-landstræner.

I stedet bliver det den nuværende U/16-landstræner, Per Holm, overtager tjansen som U/18-landstræner.

Udover Clausens nye opgaver, varetager han også A- og T-træner-uddannelserne.

 

In this article