EfB U/17 tager point fra ubesejrede midtjyder

Foto: EfB.dk

FC Midtjyllands U/17-spiller, Kristian Pedersen, blev udvist og gav det frispark, som Esbjerg skulle bruge til at udligne.

FC Midtjylland U/17 ramlede lørdag eftermiddag sammen med Esbjerg fBs U/17-hold, hvor de på hjemmebane i Ikast skulle forsøge at holde deres flotte hjemmebanestatistik intakt, med kun at have vundet på hjemmebane indtil videre i sæsonen.

EfB ville dem dog noget andet. Og det lykkedes dem også med et slutresultat på 2-2, var de, de første til at tage point fra ulvene på banen i Ikast. Esbjerggensernes Frederik Christensen bragte allerede Esbjerg foran med 1-0 efter ti minutters spil. FC Midtjylland var dog her hurtige til at reagere, og fik udlignet til 1-1 kun to minutter senere på et mål af Nicolai Damkjær.

Mathias Nors kunne ti minutter før pausen heade ulvene foran med 2-1, og det resultat holdt til pausen.

Efter 59 minutters spil fik midtjydernes Kristian Brøndum Pedersen sit andet gule kort, og blev dermed vist ud. Det frispark han til gengæld havde givet Esbjerg i samme situation, brugte de som de skulle, hvor deres Thor Kristiansen headede bolden i nettet og udlignede til 2-2.

Midtjylland gik derefter i defensiven, mens Esbjerg jagtede målet til 3-2. Det kom dog ikke, og begge hold måtte i sidste ende se sig tilfredse med 2-2.

– Kampen i dag var et skridt tilbage, set i forhold til de seneste ugers præstationer. Vi mangler kvalitet på bolden, og kommer ikke godt ud til anden halvleg. Taktisk står vi dog godt, og sådan som kampen former sig, er jeg tilfreds med, at vi holder fast og fighter det ene point hjem, udtalte FCM U/17-træner, Svend Graversen, efter kampen til klubbens hjemmeside.

Esbjergs træner var skuffet over, at hans hold ikke tog sejren i sidste ende, men er tilfreds med, at de fik det ene point, som han synes de fortjente.

– Pointmæssigt var det rigtigt fint. Det er første gang, at FCM har smidt point på hjemmebane. Drengene leverede også en god arbejdsindsats på både indstillingen og spillet med bolden. Jeg er dog lidt skuffet bagefter, da vi havde muligheden for at tage sejren, men kampens resultat er fair nok. Vi fortjente i hvert fald et point på vores anden halvleg, siger cheftræner for EfB’s U17-hold, Lars Vind, til efb.dk

In this article