Esbjerg fB U/17 i sikker sejr over Vejle Boldklub

Foto: EfB.dk

Esbjerg fB mødte i Vejle Boldklub i U/17 Ligaen, og kampen endte i en sikker sejr til værterne fra Esbjerg.

Der var lagt op til en god kamp, da Esbjerg fB og Vejle Boldklub mødte hinanden i U/17 Ligaen. Kampens begyndelse var dog ikke den mest intense, og bestod hovedsageligt af frem- og tilbagespil af begge hold, idet de ville se hinanden ad. Der var dog én chance til gæsterne fra Vejle, hvor afslutningen prellede af på stolpen. 0-0 var halvlegsresultatet.

Esbjerg fik langsomt overtaget fra anden halvlegs startfløjt, og havde adskillige chancer på mål. Den første chance kom på et hjørnespark, hvor Frederik Christensen headede bolden på tværs af boksen, hvor Patrick Egelund måtte se sin afslutning blive reddet på stregen.

Efter 65 minutters spilletid kunne nogle spillere dog udbryde i jubel. Et angreb opbygget af Esbjerg fB i venstre side af banen endte med et indlæg mod boksen. Her opsamlede Patrick Egelund bolden, og lagde den indover til Frederik Christensen, der, på trods af at have brændt sin første chance i kampen, flot ekspederede den anden i nettet til åbningsmålet. Vejles modsvar endte i en 1-1-situation, hvor Esbjerg-målmanden kom bedst ud af duellen.

Der var ti minutter tilbage af kampen, da Nichlas Slaikjær afdriblede en modstander, for så at spille en sikker Denis Korkmaz i dybden, hvorefter Korkmaz stod i en én-mod-én-situation med den vejlensiske målmand, som måtte se bolden gå bag sig og ind over målstregen. 2-0 stod den, og de sidste ti minutter bød ikke på andet end afleveringer fra begge hold, der dog ikke formåede at skabe flere chancer.

Esbjerg fB ligger nu på en niendeplads i U/17 Ligaen, mens Vejle Boldklub indtager en 12.-plads.

In this article