Europæiske storklubber i kø for FCN U/19-profil

Emre Mor blev i sidste sæson kasseret i Lyngby, da parterne ikke mente, at han kunne udvikle sig yderligere i klubben. Siden er han skiftet til FC Nordsjælland, hvor karrieren har taget fart. 

Den danske U/19-landsholdsangriber, Emre Mor, bomber mål ind i U/19 Ligaen, hvor han er en af de mest scorende spillere. Angriberen står hidtil noteret for seks mål i syv kampe, og det har vakt interesse fra udlandet.

Mor skiftede i januar 2015 til FC Nordsjælland efter, at han var blevet ham smidt på porten i Lyngby. De Kongeblå fik derfor ophævet kontrakten med den unge angriber, og han smuttede derefter gratis nordpå.

Men de flotte præstationer for tigrenes U/19-hold og imponerende ungdomslandskampe har ført til stor interesse fra flere europæiske storklubber. Det skriver engelske Daily Mail.

Avisen melder at både klubber som Manchester United og Liverpool har indstillet kikkerten mod Emre Mor.

Ifølge BT valgte Emre Mor FC Nordsjælland over blandt andet Brøndby i sidste år, men nu kan han altså stå over for et endnu større valg.

Også tyske Borussia Dortmund, der har Jacob Bruun Larsen på kontrakt, og Ajax, der har Markus Bay og Kasper Dolberg på kontrakt, har angiveligt også et godt øje til den kyniske angriber.

Emre Mor har spillet to U/19-landskampe og har scoret ligeså mange mål.

In this article