FC Midtjyllands målhelt: Det betyder sindssygt meget

Embed from Getty Images

FC Midtjyllands U/19-mandskab sikrede sig onsdag aften en vigtig 2-0-sejr over Legia Warzawa i UEFA Youth League. Målscorer Mads Olsen glæder sig over resultatet.

Med en 2-0-sejr i bagagen har FC Midtjylland et godt udgangspunkt for at gå videre i UEFA Youth League, U/19-holdenes svar på Champions League. Sejren kan bl.a. tilskrives midtbanespilleren Mads Olsen, som efter en times spil bragte de unge midtjyder i front.

– Vi får et gennembrud ovre i højre side, så kommer der et indlæg til bagerste stopper, som upåvirket header bolden væk. Jeg står på kanten af feltet, og håber, at bolden dumper ned ved mig. Det gør den, og så får jeg ramt den med maven eller låret, hvorefter jeg hugger til den med venstrebenet, og håber på det bedste. Det var dejligt at se den gå ind, siger Olsen selv om situationen til D’BOLD.

Mads Olsen, som i 2013 skiftede til FC Midtjyllands akademi fra Frem, understreger betydningen af at score i så vigtig en kamp:

– Det betyder sindssygt meget. Jeg skal begynde at score nogle flere mål. Det er jeg i gang med, så det betyder bare endnu mere, at det er i sådan en stor kamp som den her.

U/19-holdet, som til daglig spiller på Ikast Stadion, optrådte i dagens anledning på MCH Arena. En oplevelse, Mads Olsen også glæder sig over:

– Det er noget helt andet i forhold til i Ikast. Det er en større arena, en større tilskuermængde. Det er bare meget federe.

Om to uger drager FC Midtjyllands U/19-hold til Polen for at spille returkamp med henblik på videreavancement, og Mads Olsen er optimistisk:

– Nu har vi et sindssygt godt udgangspunkt, fordi vi scorer på det straffespark, som vi får til sidst. 2-0 er noget helt andet at tage med derned end 1-0. Men vi forventer et sindssygt hårdt pres fra polakkerner dernede. Det skal vi bare være gode nok til at stå imod. Og så håbe på at 2-0 er nok. Så at score et udebanemål ville perfekt.

Efter Mads Olsens 1-0-scoring dementerede Gloire Rutikanga sejren med en scoring på straffespark i overtiden.

 

In this article