FCM U/19 fortsætter sejrsstime

FC Midtjylland vandt i weekenden deres sjette kamp i træk i U/19-ligaen. Denne gang med en 3-1 sejr over Brøndby på udebane.

FC Midtjyllands U/19-hold har i denne sæson levet på et højt bundniveau, da spillet ikke altid har været lige smukt. Men denne gang var sejren mere overbevisende, selvom modstanderne fra Brøndby IF kom først kom foran.

Daniel Stückler var helten for Brøndby, da han scorede kampens første mål og bragte BIF foran med 1-0 efter kun 16 minutters spil. Lykken var dog kort for de gule og blå, da FCM’s Gloire Rutikanga udlignede til stillingen 1-1 kun to minutter senere. Mads Døhr Thychosen blev nedlagt i Brøndbys straffesparksfelt, og Rutikanga sparkede derefter bolden ind fra 11-meterpletten

Ti minutter skulle der yderligere gå, inden FCM igen kom på måltavlen. Og igen var det Gloire Rutikanga, der fik bolden headet bolden i nettet efter et flot indlæg af ulvenes Rasmus Nissen.

Og kort før sidste fløjt i første halvleg, var det Mads Thychosen, som var i oplæggerens rolle, da han sparkede bolden indover på et hjørnespark, der landede hos Jákup Thomsen, der sparkede bolden ind ved bagerste stolpe til stillingen 3-1.

I anden halvleg var der knap så meget intensitet på banen, og ikke flere mål blev scoret, selvom begge hold havde chancerne til at sætte endnu et mål på kontoen.

– Det bedste ved indsatsen i dag, var den kvalitet vi viste på bolden. Der var et klart løft i forhold til de forudgående kampe, og det var godt at se. Jeg er lidt irriteret over anden halvleg, for Brøndby blev stort set kun farlige på vores fejl, opsummerede FCM-træner Kenneth Andersen opgøret til klubbens hjemmeside.

FCM skal først i kamp igen den 21. november, denne gang mod Esbjerg fB, mens Brøndby skal møde Lyngby samme dato.

In this article