Se målene: FCN U/17 med storsejr over AGF

FC Nordsjællands U/17-hold vandt lørdag eftermiddag hele 4-0 over AGF på århusianernes hjemmebane i Fredensvang.

Med 22 point i 11 kampe har FC Nordsjællands U/17-hold ikke haft en dårlig start på sæsonen. Og de viste sig fra deres gode side, da de lørdag eftermiddag var taget til Fredensvang for at spille mod AGF.

4-0 blev resultatet i sidste ende. Men ved pausen stod der kun 1-0. FCN havde fra starten af kampen sat sig på spillet, og efter 34 minutter gav det pote. Christian Jensen bragte FCN foran med 1-0 på en returbold, efter der fra den ene side af feltet var blevet sendt et skud mod mål, som AGF’s målmand ikke greb, men nærmest skubbede direkte ud til Jensen, der sikkert sendte bolden i mål.

Det gik dog hurtigt fra anden halvlegs start. Fire minutter inde i halvlegen bragte Christian Jensen FCN yderligere foran med 2-0 på endnu en retur bold. Og Niklas Kristian udvidede føringen til 3-0, kun seks minutter senere. Han blev spillet helt fri foran mål, og sparkede sikkert bolden i nettet.

Det var dog ikke helt slut. Nikolai Frederiksen fik en mindre friløber ned mod AGF-målet og lobbede bolden på fineste Messi-manér over målmanden og ind i målet til 4-0 med 23 minutter tilbage af kampen.

– Vi var lidt overraskede over, at AGF gav os så meget rum at spille i fra kampens start, men det passede os rigtig fint. Samlet set var udtrykket godt, men vi kan spille endnu bedre, og vi burde have lavet flere mål. Presspillet og genpressituationerne var i høj grad med til at stresse AGF, så de lavede fejl, vi kunne udnytte, siger FCN U/17 træner, Kasper Kurland.

Se målene fra kampen her:

In this article