Ingen vinder i medrivende midteropgør i U/17 Ligaen

Der udspillede sig et underholdende, chancerigt opgør, da Randers lørdag tog i mod formstærke HB Køge i U/17 Ligaen.

Hjemmeholdet, der endnu ikke havde tabt som værter, skulle i opgøret forsøge at revanchere de seneste tre runders nederlag, der alle fandt sted på udebane.

De gæstende sjællændere kom dog fint fra start men måtte efter ti minutters spil overlade kontrollen til Randers, som siden dominerede første halvleg, og kronjydernes overtag resulterede da også i en fortjent scoring, da topscorer Marcus Mølvadgaard i det 25. spilleminut blev sendt afsted i dybden. Angriberen svigtede ikke og kunne dermed bringe hjemmeholdet i front.

Blot fem minutter senere gentog Mølvadgaard kunststykket og sikrede sig og sit hold en udbygget føring, der holdt indtil pausen.

– Vi leverede en vildt flot første halvleg, hvor vi stort set lykkedes med alt det, vi gerne ville, og hvor vi endda havde chancer til flere mål, fortalte Randers’ U/17-cheftræner, Mads Lyng, til randersfc.dk efter kampen.

Om HB Køges cheftræner, Steen Knudsen, talte med store bogstaver i pausen vides ikke, men gæsterne kom ud til anden halvleg men en helt anden energi, og hvor de i første halvleg led under Randers’ aggressive pres- og duelspil, tog sjællænderne nu teten fra anden halvlegs start – og der skulle da heller ikke gå mere end syv minutter, inden udligningen var en realitet. To flotte langskudsmål først af Emil Skovbo og siden af Alexander Sepp vendte kampen. HB Køge havde endvidere et skud på overliggeren i deres gode periode efter pausen, inden Randers med et kvarter igen fik udlignet gæsternes dominans.

I overtiden tilspillede hjemmeholdet sig så en af anden halvlegs største chancer, men det lykkedes hverken Randers- eller HB Køge-drengene at tage de tre point – den medrivende kamp sluttede således 2-2.

Hvis ikke HB Køge skal overvintre i tabellens øverste halvdel, kræver det, at Esbjerg sejrer over både Brøndby og Lyngby. Randers indtager 8. pladsen inden mødet med FC Nordsjælland 5. December.

In this article