Køge-talent på prøve i Østrig endnu engang

HB Køges Malte Amundsen er i disse dage til prøvetræning i østrigske Red Bull Salzburg, for anden gang.

Malte Amundsen var sidste efterår at finde på et ugelangt træningsophold i den østrigske topklub, Red Bull Salzburg, som er arbejdsgiver for blandt andet danske Peter Ankersen, der i øjeblikket er udlånt til FC København.

Det unge Køge-talent har vist sig fra sin gode side til prøvetræningen sidste år, og har blandt andet fået seniorbold på CV’et i en alder af kun 17 år for HB Køge. Han er også en del af U/18-landsholdets bruttotrup, og det har fået den østrigske klub til at hente danske Amundsen tilbage til endnu en ugelang prøvetræning. Denne gang skal han træne med reserveholdet og deres ungdomselite. Noget HB Køges træner, Henrik Pedersen, sagtens kan forstå hvorfor.

– Malte har et kæmpe talent, og vi forventer os rigtig meget af ham. Han har udviklet sig enormt i den sidste periode, og det er helt naturligt at større klubber holder øje med ham og følger hans udvikling. Red Bull Salzburg fik et rigtig godt indtryk af Malte ved træningsopholdet sidste efterår, og har nu ønsket at få ham ned igen for at se hvordan han har udviklet sig det seneste års tid, siger Pedersen til klubbens hjemmeside.

Tidligere i år fik Amundsen sin seniordebut for Køge, i en pokalkamp mod AC Horsens tilbage i september måned.

In this article