OB U/17 delte med HB Køge

OB sad på det meste, men måtte skuffende nøjes med 1-1 i udekampen mod HB. Køge. Vurderet ud fra spil og chancer var fynboerne bedst.

Selvforståelsen i den fynske ådal er helt sikkert til mere end en næstsidsteplads i den landsdækkende U/17 liga. Det er dog de barske realiter efter otte spillerunder, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr.

I lørdagens kamp mod HB Køge skulle man have haft nummer to.

Men sådan blev det ikke. Kampen startede med sjællænderne i teten, og efter blot fem minutter var det ved at blive 1-0, men Oliver Christensen i OB-buret rev en klasseredning frem, og beviste hvorfor han hører blandt rækkens bedste på den position.

Efter en lidt usikker start fandt odenseanerne storspillet frem.

Lukas Talbro og Julius Eskesen var i overdådigt spilhumør, og lørdag smittede det af på holdkammeraterne. OB var bedst i første halvleg, men alligevel kom HB Køge foran, da Fadi Salem gjorde det til 1-0 efter et hjørnespark. Det forblev stillingen til pausen.

I anden halvleg tromlede de stribede fra Fyn ufortrødent videre. Anders Skjoldemose havde efter alt at dømme bevæbnet sine spillere med god tålmodighed og forsikret dem om, at fortsatte takterne fra første halvleg, ville HB Køge ikke kunne holde stand.

Det kunne køgegenserne ikke. Lukas Talbro kronede en god indsats ved at smide et indlæg indover til Abdallah Al-Badri, som med en spændt inderside bragte fornyet håb i den fynske lejr – 1-1!

I minutterne efter udligningen havde OB chancerne til flere scoringer, men desværre for gæsterne blev disse ikke udnyttet. Julius Eskesen og Philip Stoustrup manglende den sidste skarphed i deres forsøg, og i stedet havde HB Køge i slutminutterne muligheden for at tyvstjæle alle tre point, men til udeholdets held havde træner Anders Skjoldemose placeret Oliver Christensen i buret. Den U17-landsholdsaktuelle klarede skærene, og sørgede for at kampen sluttede uden vinder – 1-1.

In this article