Silkeborg sejrer for tredje gang i træk i U/17 Ligaen

Lørdag kunne Silkeborg byde Randers velkommen til Søholt og holdenes opgør i U/17 Ligaen. Efter nederlag i sæsonens første fire runder er Silkeborg for alvor kommet i gang og havde lørdag mulighed for at hente tredje sejr på stribe.

Efter fem minutters spil lignede det dog ikke, at det ville ske, da Randers’ Simon Jensen bragte gæsterne foran. Til lørdagens kamp havde Silkeborgs U/17-cheftræner, Jesper Mikkelsen, skiftet på tre af fire forsvarspositioner, og scoringen viste også, at de nye makkerskaber krævede tilvænning.

Efter 1-0-scoringen formår Randers dog ikke at presse yderligere på, og midtjyderne sætter sig på kampen. Også det kronjyske forsvar havde sit at se til, og særligt hjemmeholdets to hurtige kanter voldte problemer, men selvom det var SIF’erne, der kæmpede for udligningen, var det tæt på, at Randers’ Msabaha med sin åbne chance kunne bringe gæsterne yderligere foran, men SIF-keeper, Magnus Dalsgaard, vandt den duel.

Trods Randers-chancen sad hjemmeholdet fortsat mest på spillet, og efter 17 minutter faldt udligningen så. Anders Iversen bragte balance i regnskabet, da han sendte et af Silkeborgs mange indlæg i kassen, og kort efter lykkedes det endda midtjyderne at tage føringen. Endnu et gennembrud over kanten, endnu et indlæg og så kunne Jeppe Okkels bringe Silkeborg i spidsen, hvilket holdt indtil pausen.

I anden halvleg skiftede kampbilledet til en mere lige affære, Randers kom bedre med i kampen og kort inde i kampens anden halvleg sikrede kun Dalsgaard i SIF-målet, at udligningen ikke faldt, efter Randers’ stærkt spillende Magnus Rugholms mulighed.

Lige idet, kronjyderne følte sig godt med i kampen, udnyttede Silkeborg en omstillingsmulighed, og efter et flot gennembrud på kanten, kunne Mikkel Alsen sende tomålsføringen i nettet.

Selvom Randers pressede på i kampens sidste tyve minutter, sluttede det 3-1, og Silkeborg bevæger med de tre point og den aktuelle form sig op mod Randers midt i tabellen.

Næste kamp for midtjyderne finder dog først sted 21/11 ude mod AaB, og mens randrusianerne både skal til Herning og Haderslev, bliver træningskampe mod FC Midtjylland i mellemtiden brugt til at holde Silkeborgs gode form.

In this article