Stærk midtstopper på akademikontrakt i FCM

FC Midtjylland har sikret sig en teknisk stærk forsvarsspiller på kontrakt på akademiet. Han kan nu se frem til at spille på holdet U/17-hold.

På sin 15-års fødselsdag kunne Oskar Bloch give sig selv en af de mest betydningsfulde gaver, han har kunnet få i ellers korte levetid. Han skrev nemlig under på en akademikontrakt med FC Midtjylland, og kan nu se frem til at skulle spiller i den sorte ulve-trøje i U/17-ligaen fremover.

– Det er rigtig stort. For mig er det største, jeg har oplevelet inden for fodbolden at få akademikontrakten, siger Bloch til fcm.dk.

Den tidligere offensivspiller er senere hen blevet omskolet til forsvarsspiller, noget der har gavnet den unge FCM-spiller meget.

– Det har nok gjort, at jeg har fået muligheden for at komme til FC Midtjylland. Den mulighed var nok ikke kommet, hvis jeg havde fortsat som offensiv spiller, mener den 15-årige Bloch.

– Samtidig er jeg en dirigerende forsvarsspiller, men det er en egenskab, jeg skal have udviklet endnu mere.

Målet for den unge forsvarsspiller er at spille sig mere fast på U/17-holdet, som han kom til allerede i sommers, selvom kontrakten først blev underskrevet den 21. oktober.

 

In this article