Talenttid – U/17 Ligaen – 11. spillerunde – FC Midtjylland bryder sjællandsk dominans

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’ BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/17 Ligaen

u17-ligaen 11-11-2015

Spændingen i toppen er større end nogensinde før i en række, hvor alle kan slå alle. Weekenden bød på fire kampe fra landets bedste U/17-række, hvilket betød at AGF, Esbjerg, Silkeborg, HB Køge, FC København og Vejle alle sad over.

AaB fortsat med i toppen: Slog Haderslev

Tre pointdelinger på stribe blev lørdag forvandlet til sejr, da AaB hjemme på Hornevej besejrede Haderslev med 3-0 i U/17 Ligaen. Kampen var langt hen af vejen jævnbyrdig, og først i anden halvleg faldt afgørelsen.

Da AaB’s talenter entrerede banen tidlig lørdag eftermiddag, var det med visheden om, at man 80 minutter senere helst skulle være tre point rigere. Kampen mod Haderslev var nemlig en ’must-win’ kamp, hvis man fortsat skulle lege med i toppen.

Modstanderen var rækkens prygelknabe, Haderslev. Thomas Vilstrups mandskab havde inden lørdagens kamp endnu ikke formået at vinde én eneste af sæsonens 10 kampe, men det var nu ikke til at se i kampens begyndelse…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

Forløsende sejr til OB

OB’s U/17-hold fik lørdag sæsonens blot anden sejr, da man hjemme i Ådalen besejrede Lyngby med 3-1. Fynboerne var sjællænderne overlegne på attitude og indstilling.

Det er ikke mange succesoplevelser, OB’s U/17-hold har haft i denne sæson, hvor man ellers i langt de fleste kampe har leveret fortrinlige præstationer. Tabellen viste inden opgøret mod Lyngby, at odenseanerne var placeret på næstsidsteplaceret, og in mente at Lyngby kom fra en frisk sejr mod topholdet fra FC Nordsjælland, var der ikke meget tvivl om hvor favoritværdigheden lå.

Det gjorde den selvfølgelig hos de kongeblå. Holdet har scoret massevis af mål, kun overgået af FCK og FC Nordsjælland, så på den bekostning kunne man som fynsk forsvarsspiller frygte, at lørdag eftermiddag blev en lang og bøvlet dag på kontoret.

Det blev det aldrig…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

Sjællandsk dyst sluttede uden vinder

To af U/17 Ligaens bedste hold leverede lørdag eftermiddag et brag af en kamp. De forsvarende mestre fra Brøndby kom tidligt i front, men topholdet fra FC Nordsjælland kom stærkt tilbage.

Kampen mellem Brøndby og FC Nordsjælland var en lækkerbisken for tilhængere af dansk ungdomsfodbold. Værterne fra Brøndby stillede til start med den vanlige skare af landsholdsspillere, som tæller Karl Dinnes Appelt, Anton Hendriksen, Christian Enemark, Andreas Bruus, Oliver Falkensgaard og https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig.

Men det gælder ikke om at have mange U-landsholdsspillere – det gælder om at vinde – og det har Brøndby haft problemer med i denne sæson, hvor man alt for mange gange er gået skuffede fra banen. Senest var FC Midtjylland for stor en mundfuld, så derfor var kampen mod FC Nordsjælland en kamp om at komme tilbage i topstriden.

En mission der startede ganske glimrende..

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

FC Midtjylland spillede sig på førstepladsen

Mikkel Jakobsen og Sebastian Buch stod bag FC Midtjyllands overbevisende sejr mod Randers, da de to mandskaber mandag aften duellerede i U/17 Ligaen.

I Ikast, Herning og omegn har de et yderst velfungerende talentarbejde. FC Midtjyllands akademi udvikler det ene stortalent efter det andet, og spørgsmålet er egentligt bare, om de gode spillere kan fungere i et kollektiv.

Det har været tilfældet i denne sæson.

FC Midtjylland gik til kampen mod Randers med tre friske sejre i bagagen. Jo, Randers havde god grund til at frygte de formstærke ulve.

Kronjyderne startede med vinden i ryggen. En vind, der var så kraftig, at den er værd at nævne. En vind, der spolerede hjemmeholdets vanlige flotte spil og derimod forårsagede et hav af andenbolde, tilfældigheder og nærkampe. Alt sammen dét, som Randers formentligt havde håbet på…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER:

Det er værd at notere sig, at det er vanskeligt at samle information om diverse kampe, spillere osv. fra U/17 Ligaen, da vi her på Talenttid er de eneste, der fuldt og fast fokuserer på de bedste danske ungdomsligaer. Derfor har vi brug for DIN hjælp, til at udvikle både Talenttid men også dansk ungdomsfodbold, som vi her på D’ BOLD mener, får for lidt medietid. Er du uenig i nogle af kåringer? Mangler vi at skrive om noget, eller er vi bare helt ude i hampen, ja så skal du være velkommen til at kontakte os, ligesom vi med fordel altid modtager information om spillere, hold, trænere og hvad der ellers rører sig.

In this article