Talenttid – U/17 Ligaen – 13. Spillerunde – Snevejr, uafgjorte kampe og massevis af mål

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’ BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/17 Ligaen

u17-ligaen 26-11-2015
(kilde:dbu.dk).

Ingen vinder i medrivende midteropgør

Der udspillede sig et underholdende, chancerigt opgør, da Randers lørdag tog i mod formstærke HB Køge i U/17 Ligaen.

Hjemmeholdet, der endnu ikke havde tabt som værter, skulle i opgøret forsøge at revanchere de seneste tre runders nederlag, der alle fandt sted på udebane.

De gæstende sjællændere kom dog fint fra start men måtte efter ti minutters spil overlade kontrollen til Randers, som siden dominerede første halvleg, og kronjydernes overtag resulterede da også i en fortjent scoring, da topscorer Marcus Mølvadgaard i det 25. spilleminut blev sendt afsted i dybden. Angriberen svigtede ikke og kunne dermed bringe hjemmeholdet i front.

Blot fem minutter senere gentog Mølvadgaard kunststykket og sikrede sig og sit hold en udbygget føring, der holdt indtil pausen…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATETET HER: 

AaB slår Silkeborg i målrigt opgør

Med tre sejre i bagagen drog Silkeborgs U/17-mandskab lørdag til Aalborg, hvor de dog ikke formåede at bygge videre på den gode stime.

En landskampspause kommer ikke altid belejligt. Det måtte SIF U/17 sande, da de efter sæsonens første tre sejre måtte vente tre uger, inden de lørdag fik chancen for at følge op på de fornemme resultater, og da de så gæstede AaB, var det som om, at skarpheden ikke længere var helt intakt.

Således indledte nordjyderne kampen bedst, og 10 minutter inde i opgøret kunne hjemmeholdets Mads Stefansen bringe AaB i front. SIF’erne, der også havde deres chancer, svarede dog umiddelbart efter igen, da Jeppe Okkels blev sendt afsted i dybden og kunne bringe balance i regnskabet, og med den udlignende scoring var målorgiet åbnet…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

Fynsk triumf i iskoldt bundbrag

Vejret og spillet havde lørdag eftermiddag én ting til fælles, da U/17 Ligaens to ringest placerede mandskaber, Haderslev og OB, mødtes i et sandt bundrag: Det var sløjt.

Det har været smalt med sejre for både Haderslev og OB i denne sæson, og som en konsekvens heraf kunne begge mandskaber inden kampen findes i bunden af rækken. For Haderslevs vedkommende kom man til kampen med selvtillid. I sidste weekend fik sønderjyderne nemlig holdets første tre point på kontoen, da man på egen bane besejrede Randers. Nu skulle man så vise, at den sejr ikke blot var en enlig svale.

Opgøret var den 13. og sidste i efterårssæsonen for Thomas Vilstrup og de unge sønderjyske talenter, så der var god grund til at give alt – efter kampen var der dømt vinterpause.

Vilje, fight og gåpåmodet fejlede ikke noget jyderne i første halvleg, men det kastede ikke meget af sig i en lige første halvleg, hvor OB også beviste at de kan spille bold. Afløseren for den skadede midtbanekreatør, Elias Lamnaouar, slog efter et kvarters tid fast at han vil være fast mand, da han scorede på Mads Frøkjærs indlæg…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

EfB tager point fra ubesejrede midtjyder

FC Midtjyllands U/17-spiller, Kristian Pedersen, blev udvist og gav det frispark, som Esbjerg skulle bruge til at udligne.

FC Midtjylland U/17 ramlede lørdag eftermiddag sammen med Esbjerg fBs U/17-hold, hvor de på hjemmebane i Ikast skulle forsøge at holde deres flotte hjemmebanestatistik intakt, med kun at have vundet på hjemmebane indtil videre i sæsonen.

EfB ville dem dog noget andet. Og det lykkedes dem også med et slutresultat på 2-2, var de, de første til at tage point fra ulvene på banen i Ikast. Esbjerggensernes Frederik Christensen bragte allerede Esbjerg foran med 1-0 efter ti minutters spil. FC Midtjylland var dog her hurtige til at reagere, og fik udlignet til 1-1 kun to minutter senere på et mål af Nicolai Damkjær.

Mathias Nors kunne ti minutter før pausen heade ulvene foran med 2-1, og det resultat holdt til pausen…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER:

BIF scorer sent point mod Lyngby

Der skulle gå en hel halvleg, inden der blev scoret i lørdagens U/17-opgør mellem Brøndby IF og Lyngby. Begge hold havde deres chancer i den første halvdel af kampen, mens spillet var meget lige.

Da anden halvleg begyndte skulle BIF dog ikke bruge mange sekunder på at bringe sig foran med 1-0. Karl Dines Appelt fik et indlæg serveret midt i Lyngbys felt, og fik sikkert sat bolden ind bag Lyngby-målmanden, lige i anden halvlegs start.

Dette slog dog ikke Lyngby-spillerne ud af kurs. For kun fem minutter senere kunne Rasmus Beyer give balance i regnskabet for de konge blå og udlignede til 1-1. Et afrettet skud efter et frispark, var hvad Lyngby havde brug for, for at få udlignet…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER:

Se målene: FCN med storsejr over AGF

FC Nordsjællands U/17-hold vandt lørdag eftermiddag hele 4-0 over AGF på århusianernes hjemmebane i Fredensvang.

Med 22 point i 11 kampe har FC Nordsjællands U/17-hold ikke haft en dårlig start på sæsonen. Og de viste sig fra deres gode side, da de lørdag eftermiddag var taget til Fredensvang for at spille mod AGF.

4-0 blev resultatet i sidste ende. Men ved pausen stod der kun 1-0. FCN havde fra starten af kampen sat sig på spillet, og efter 34 minutter gav det pote. Christian Jensen bragte FCN foran med 1-0 på en returbold, efter der fra den ene side af feltet var blevet sendt et skud mod mål, som AGF’s målmand ikke greb, men nærmest skubbede direkte ud til Jensen, der sikkert sendte bolden i mål.

Det gik dog hurtigt fra anden halvlegs start..

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

Vejle blev løvebytte

FC København viste lørdag, hvorfor holdet i skrivende stund ligger på en suveræn førsteplads i U/17 Ligaen. Københavnerne var en klasse bedre end Vejle, som tabte opgøret med 5-1.

Efter magre år på den resultatmæssige front har FC Københavns ungdom og School Of Excellence nået sit klimaks. Klubbens U/17-hold cruiser mod guldet, og i årgang 1999 og 1998 har holdet udsædvanligt mange spillere udtaget til U/16- og U/17-landsholdet.

Lørdag gjaldt det så bundholdet fra Vejle. Vejle, som inden opgøret havde tabt holdets seneste tre kampe med en negativ målscore på 14-2. Favoritværdigheden lå altså i den grad hos københavnerne.

Og det ikke uden grund!…

LÆS RESTEN AF KAMPREFERATET HER: 

Det er værd at notere sig, at det er vanskeligt at samle information om diverse kampe, spillere osv. fra U/19 Ligaen, da vi her på Talenttid er de eneste, der fuldt og fast fokuserer på de bedste danske ungdomsligaer. Derfor har vi brug for DIN hjælp, til at udvikle både Talenttid men også dansk ungdomsfodbold, som vi her på D’ BOLD mener, får for lidt medietid. Er du uenig i nogle af kåringer? Mangler vi at skrive om noget, eller er vi bare helt ude i hampen, ja så skal du være velkommen til at kontakte os, ligesom vi med fordel altid modtager information om spillere, hold, trænere og hvad der ellers rører sig.

In this article