Thychosen om egen præstation: Godkendt og lidt til

Mads Thychosen var tilfreds med både sin egen og holdets indsats, i FCM U/19-holdets UEFA Youth League-kamp mod Legia Warszawa, som de vandt 2-0 på hjemmebane.

Mads Døhr Thychosen var endnu engang med for FC Midtjyllands U/19-hold, der onsdag aften spillede deres anden kvalifikationsrunde i UEFA Youth League. Første runde blev spillet flot, og blev til to sejre og FC Saburtalo fra Georgien, som blev kørt over 5-2 i den samlede stilling efter to kampe.

Nu er det polske Legia Warszawa, der er modstanderen, inden et muligt gruppespil i turneringen. Og FCM lagde godt fra start med en sikker 2-0 sejr over polakkerne.

Mads Thychosen var efter kampen meget tilfreds med sin egen præstation, hvilket ikke var uforståeligt. Midtbanespilleren var nemlig indblandet i flere af ulvenes chancer foran Warszawas mål. Samtidig havde han mange gode løb langs kanten og viste både fysisk stærke-, men også teknisk stærke kvaliteter på banen.

– Jeg synes det er en lidt svær kamp vi har i dag. Men jeg synes min egen præstation er godkendt og lidt til. Det er vigtigt med det sidste straffespark vi får, så nu har vi et rigtig godt udgangspunkt til næste kamp i Polen. Så det er godkendt, siger Thychosen til D’ BOLD, og fortæller yderligere om holdets præstation:

– Vi får en lidt svær start på kampen. Det er et dygtigt hold vi møder. Men vi arbejder altid stenhårdt alle sammen. Så ender vi med at få marginalerne over på vores side. Jeg er utrolig stolt af holdet i dag.

750 mennesker var mødt op på MCH Arena i aftenens anledning, noget der tiltaler den unge midtbanespiller rigtig meget.

– Det er en utrolig dejlig følelse, at vi har nogen der støtter os. Og det var både i dag og sidst mod Saburtalo. Det var rigtig dejligt, fortæller Thychosen.

Med en 2-0 sejr i bagagen, når de om tre uger igen møder Warszawa i returkampen i Polen, har FCM en stor fordel. Men Thychosen er ikke i tvivl om, at polakkerne vil presse på i returopgøret.

– Vi har i hvert fald et rigtig godt udgangspunkt. Det vil være skuffende, hvis vi ikke går videre nu. Men vi skal derned og arbejde stenhårdt. Der er ikke noget, som er færdiggjort endnu, siger midtbanespilleren til dbold.dk efter kampen.

In this article