Topopgør i U/17 Ligaen endte uden vinder

Der var dømt topkamp i U/17 Ligaen, da FC København lørdag eftermiddag hjemme tog imod AaB. Rækkens topscorer, FCK’s Jonas Wind, scorede på straffespark, mens U17-landsholdsaktuelle Mads Stefansen scorede for AaB.

At kalde et opgør mellem nummer et og seks i rækken for et topopgør er nok så meget sagt, sidder du måske og tænker.

Men taget i betragtning, at AaB har været en af U/17 Ligaens største positive overraskelser, og blandt andet har besejret FC Nordsjælland og FC Midtjylland, så dette prædikat vel meget sigende for kampen.

En kamp som formede sig til at være en jævnbyrdig affære. FC København led senest første pointtab i sæsonen, da Randers drillede løverne, og lørdag tydede noget på et nyt pointtab for topholdet – AaB var gode.

Mod første halvlegs slutning kom københavnerne dog bedre med i kampen, og tilkæmpede sig et smalt overtag. I hjemmeholdets gode periode fik man da også bragt sig i front ved U/17 Ligaens topscorer og landsholdsaktuelle Jonas Wind, som fra straffesparkspletten garnede for niende gang i sæsonen. Stadionuret viste efter en lige første halvleg 1-0.

I anden halvleg var de boljsestribede fra Norddanmark dominerende, og producerede endnu flere chancer end i første halvleg. Derfor var det ikke overraskende, at AaB også kom tilbage i kampen.

Mads Stefansen, som i øjeblikket ikke er at finde på U/17-landsholdet, viste hvorfor han tidligere har båret landsholdstrøjen. Angriberen scorede det livsvigtige mål til 1-1, og det gav nordjyderne vinger.

Herefter havde holdet modsat FCK chancer til at snuppe alle tre point, men ganske udsædvanligt var AaB-anfører Wessam Abou Ali uskarp foran kassen, og så sluttede en jævnbyrdig og intens U/17 ligakamp med 1-1.

In this article