U/19: FC Nordsjælland fortsat ubesejret efter ny sejr

Embed from Getty Images

FC Nordsjællands U/19-ligahold er godt kørende for tiden målene har vrimlet ind gennem de første ni kampe i sæsonen, hvor holdet har scoret 23 mål.

4-1, 4-1 og 3-0. Målene vælter ind i øjeblikket for FC Nordsjællands U/19-hold og de mange mål giver også point og selvfølgelig en førsteplads i U/19-ligaen. Lørdag gæstede målmaskinen AGF, hvor det igen blev til en storsejr på 3-0 og oveni en masse mål, som efterhånden er blevet en vane for nordsjællænderne.

Sidste sæson blev det til sølvmedaljer for det talentfulde mandskab, der har kursen mod flere af slagsen, måske også forvandlet til guld i denne sæson. I sæsonen hidtil har FC Nordsjælland vundet syv ud af de ni kampe, mens de to er blevet til uafgjort og ingen nederlag.

Hvis de nuværende ettere kan fortsætte med at score mål, kan det være en stor faktor, især for motivationen, når spillet kniber mod konkurrenterne. For ligaen er endnu ung og mange hold bidrager til at gøre rækken spændende. Blandt andet FC Midtjyllands U/19-hold der er fire point efter FC Nordsjælland, men til gengæld har en kamp til gode.

FC Nordsjællands Emre Mor er topscorer i ligaen med sine imponerende syv kasser i ni kampe. Samme antal som Silkeborg IF´s Nicklas Røjkjær som indtager andenpladsen på topscorerlisten.

In this article