U/19-landsholdsdebutant efter Island-remis: Fedt at være med de store drenge

Jacob Bruun fik tirsdag eftermiddag debut for U/19-landsholdet, da de spillede 1-1 mod Island i en EM-kvalifikationskamp.

Jacob Bruun Larsen spiller til dagligt i tyske Schalke 04, og er er en årgang under alle andre udtagede på U/19-landsholdet. Tirsdag eftermiddag blev det til en debut for den unge spiller i kampen mod Island, noget han selvfølgelig synes var rigtig fedt, selvom kampen endte 1-1.

– Det var fedt at være med de store drenge. Det er selvfølgelig ærgerligt med resultatet. Men jeg synes vi har nogle gode perioder i kampen. Det er skide ærgerligt de skal score i det sidste minut, forklarer Bruun efter kampen til DBU.

Kampen var i sig selv ikke noget kønt syn, og danskerne fik heller aldrig spillet til at flyde fuldstændigt, trods nogle gode perioder. Men Jacob Bruun ved godt hvad holdet skal sætte fokus på fremadrettet.

– Vi lærte at vi skal være afklarede i spillet i alle 90 minutter. Eller faktisk også de sidste tre minutter. Vi skal holde fokus, ikke komme ud af vores rytme. Så det er noget vi skal tage med ti næste kamp, siger midtbanespilleren.

Næste modstander i EM-kvalifikationen er Malta, og der har Bruun også en klar plan oppe i hovedet for, hvad danskerne skal gøre for at vinde kampen.

– Jeg regner med at vi, ligesom i den her kamp, har bolden meget. Og så skal vi have endnu flere indlæg, så vi sætter vores individuelle spillere i scene. Og så er jeg sikker på at vi tager den (sejren, red.) mod Malta, afslutter han.

In this article