U/19-landsholdstræner: Vi har spillet betydeligt bedre førhen

Den danske U/19-træner Bent Christensen var forholdsvist tilfreds med de unge drenge i 1-1 kampen mod Island.

Det danske U/19-landshold spillede uafgjort mod Island i en EM-kvalifikationskamp tirsdag eftermiddag, som endte 1-1.

Træner Bent Christensen var nogenlunde tilfreds med indsatsen, selvom holdet tidligere har præsteret meget bedre.

– Jeg synes vi spiller en fornuftig kamp, men vi må også se i øjnene, at de kampe vi har spillet før dagens kamp, der har vi spillet betydeligt bedre. Så det var ikke den bedste kamp. Men på trods af det, så synes jeg vi skulle have vundet og det er ærgerligt at de får scoret til sidst. Men når det er sagt, så er det vigtigt vi holder snuden i sporet, og stadigvæk tror på os selv, fortæller træneren.

Næste modstander er Malta, og den kamp regner træneren med at vinde, selvom det ikke bliver let.

– Nu har vi Malta (som næste modstander, red.), som selvfølgelig også skal have noget nu, efter de har tabt. Så de kommer selvfølgelig med noget hjerte og noget fight, siger træneren, der mener Danmark burde vinde kampen mod Malta, afslutter Bent Christensen.

In this article