U/21-landsholdet sejrede sikkert mod Rumænien

Publiceret på tipsbladet.dk
Danmark havde behov for point for at holde trit med resten af deres EM-kvalifikationsgruppe, og det fik de fredag aften, da de gæstede Rumænien.

Danmark havde forud for opgøret mod Rumænien blot spillet to kampe i EM-kvalifikationen, mens flere af de andre hold i gruppen stod noteret for fire og fem. En af dem var Rumænien, der havde tre sejre i fire kampe, og dermed kom selvtillidsfyldte ind til kampen mod de rødklædte danskere.

Selvtilliden punkterede dog hurtigt for værterne. Allerede efter otte minutter bragte Niels Frederiksens tropper sig foran, da Frederik Børsting udnyttede Kenneth Zohores skæve afslutning til at bringe Danmark på 1-0.

Efter en halv time gjorde den unge AaB’er det så til 2-0 – igen efter en halvlsløj rumænsk defensiv.

Danmark styrede første halvleg hele vejen igennem, og kom frem til flest chancer. Dermed kunne de gå fortjent til pause med 1-0.

I anden halvleg blev kampen mere jævnbyrdig. Rumænien fik et par gange testet Jeppe Højbjerg, som måtte præstere nogen fine redninger.

Danmark selv kom ikke selv frem til det store, før Kenneth Zohore i det 78. minut bragte Danmark på 3-0. En suveræn stikning fra Lasse Vigen spillede OB’eren helt fri mod den rumænske målmand, og køligt lagde han bolden i nettet til slutresultatet 3-0.

Med sejren forbliver Danmark på fjerdepladsen med to points op til nummer to og tre, mens der er yderligere et point op til Wales på førstepladsen. Dog har Danmark to kampe i hånden til at indhente de points.

In this article