Vejle U/19 havde chancerne – FCK U/19 vandt

Lørdag eftermiddag i Vejle blev det på fornemmeste vis demonstreret, hvad begrebet effektivitet dækker over. Det var nemlig Vejle, der styrede kampen og skabte chancerne, men det var FCK, der var effektive og vandt.

Der var regulær midterkamp i U/19 Ligaen, da Vejle tog imod FC København lørdag. Holdene på henholdsvis syvendepladsen og sjettepladsen i rækken.

Vejle lagde ud i en boldbesidende og kontrollerende stil og kreerede flere gode muligheder for sig selv. FCK brød dog dominansen efter otte minutter, da de kom foran på deres første chance i kampen.

Efter at have været nede med 0-1 til pause, var det et fortsat chanceskabende Vejle-mandskab, der mødte op efter pausen. Problemet var bare, at bolden aldrig kom ind for Vejle, som i stedet kunne se de effektive københavnere løbe definitivt med de tre point, da de scorede i det 88. minut til slutresultatet 2-0.

FCK konsoliderer deres placering i U/19 Ligaens midte, mens Vejle fortsat er på syvendepladsen og spiller deres sidste kamp i efteråret ude mod Silkeborg næste lørdag.

In this article