18-årigt ulve-talent på U/21-landsholdet

Efter flere flotte præstationer i Alka Superligaen og på det danske U/19-landshold skal Mikkel Duelund nu prøve kræfter med U/21-landsholdet.

I januar tager flere spillere fra det danske U/21-landshold på træningslejr i Tyrkiet. Og til den tur har U/21-landsholdstræner Niel Frederiksen udtaget 18 spillere. Her har han måtte se væk fra Lucas Andersen fra Ajax og Lasse Vigen fra engelske Fulham, da deres ligaer er startet på det tidspunkt hvor turen er planlagt.

Det er dog stadig et utrolig stærkt mandskab Niels Frederiksen tager med sig til Tyrkiet, hvor de foruden træninger, skal spille to kampe mod henholdsvis Ukraine og Wolfsburgs U/23-hold.

– Det er rigtig godt, at vi får en tur som denne til at arbejde med spillerne. Vi får en unik mulighed for at træne en masse. Normalt, når vi er samlet, går meget af tiden med at rejse, men her er vi sammen i en lang periode, hvor vi har rig mulighed for at arbejde med de taktiske relationer og vores spillemæssige udtryk, siger Niels Frederiksen til dbu.dk.

Og som erstatning for de to spillere, som spiller i udlandet, har U/21-landstræneren hevet FC Midtjyllands Mikkel Duelund ind i truppen, efter han har imponeret på det danske U/19-landshold og på FCM’s førstehold i Alka Superligaen. Den 18-årige Duelund er altså stadig ung nok, til at spille på U/19-landsholdet, men har overbevist Niels Frederiksen om, at han bør tilses blandt de ældre drenge i spillet.

– Det er en rigtig god mulighed for mig for at se en håndfuld spillere an, som befinder sig i periferien af U21-landsholdet, men som på sigt kan blive vigtige for os. Blandt andet har vi valgt at tage Mikkel Duelund med, efter nogle gode præstationer på U19-landsholdet og i FC Midtjylland, siger Niels Frederiksen.

Se her alle 18 spillere, som er udtaget til turen:

Målmænd:

Jeppe Højbjerg, FC Fredericia
Thomas Hagelskjær, AGF

Forsvar:

Andreas Maxsø, FCN
Frederik Holst, BIF
Jakob Blåbjerg, AaB
Kristian Pedersen, HB Køge
Pascal Gregor, FCN
Patrick Banggaard, FCM

Midtbane:

Andrew Hjulsager, BIF
https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen, EfB
Christian Nørdgaard, BIF
Emiliano Marcondes, FCN
Frederik Børsting, AaB
Mathias Greve, OB
Mikkel Desler, OB
Mikkel Duelund, FCM

Angreb:

Kenneth Zohore, OB
Marcus Ingvartsen, FCN

In this article