Talenttid – U/19 Ligaen – 02-12-2015 – Første hold på vinterferie, hattrick og sene comebacks

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/19 Ligaen

Skærmbillede (237)

Hattrick-helt Mads Emil Madsen sikrede Silkeborg U/19 point i sent tomåls comeback mod Vejle

Et sent hattrick af Mads Emil Madsen sikrede, at Silkeborg ikke tabte deres tredje kamp i sæsonen. Vejæe tabte dog dyrebare points.

Lørdag tog Silkeborg hjemme mod Vejle Boldklub i en kamp, hvor begge hold manglede en af deres største profiler. Både hjemmeholdets Sammy Skytte og gæsternes Christian Kudsk var nemlig med seniortrupperne til 1. divisionsfodbold, hvor selvsamme mandskaber mødte hinanden. Begge spillere fik for øvrigt spilletid, og Skytte scorede i overtiden sit første seniormål.

Men i Søholt – seniorene spillede i Vejle – blev årets sidste hjemmekamp for Silkeborg fløjtet op lidt over middag, og det var med et toptændt Vejle-mandskab. Der var nemlig kun spillet 45 sekunder, da Christian Kold gjorde det til 1-0 til gæsterne. Et stort øjeblik for Kold, der spillede sin første U/19 Liga-kamp siden marts.

Vejle fortsatte de fine takter, og efter 20 minutter scorede Patrick Rasmussen til 2-0. Kort efter fik Silkeborg dog hevet et mål hjem, da Mads Emil Madsen – og det var ikke første gang han skulle komme i fokus.

Læs resten af referatet her:

AaB U/19 går på ferie med midlertidig andenplads og sejr over bundprop

Randers Freja kæmpede en brav kamp mod topholdet AaB, men manglede det sidste held i weekendens U/19 Liga-opgør.

Det var en svær opgave, som Randers Freja lørdag blev sat på, da de troppede op i Aalborg til weekendens U/19 Liga-kamp mod AaB. De var nemlig eneste hold i rækken hidtil uden sejr, og oppe mod et AaB-hold, der med en sejr ville spille sig op på andenpladsen. AaB var derfor, meget naturligt, storfavoritter til opgøret.

Hjemmeholdet var også dominerende fra start. Med en masse fart blev Randers i flere omgange sat, men de formåede at holde AaB fra alvorligt store chancer de første 25 minutter.

Lyngby U/19 kravler forbi AGF efter sejr på Fredensvang

Lyngby U/19 tog teten i weekendens opgør mod AGF, og det viste sig at være en god idé.

Både Lyngby og AGF havde behov for points, forud for deres møde i U/19 Ligaen lørdag. Gæsterne fra Lyngby var dog mest veloplagt, hvilket afspejlede sig i det meste af kampen.

Specielt i starten af kampen var det tydeligt. Lyngby kom frem til flest chancer, hvor de mest farlige forsøg kom fra landsholdsspillerne Mads Kaalund og Jens Odgaard. Inde på stregen havde AGF-keeperen dog en fornem dag, hvor han snuppede flere gode forsøg.

U/19 Fynboer kunne ikke hamle op med nordsjællandske tigre

OB U/19 kunne ikke finde fodfæste på Farums kunstgræstæppe, og det blev derfor en lang eftermiddag for de blåhvid-stribede.

Selvom FC Nordsjælland var uden angrebsprofilen Emre Mor, der i weekenden fik debut for FC Nordsjælland, og blev kåret som Ugens Superliga-talent af D’ BOLD, så var det et veloplagt mandskab, der lørdag tog i mod dagens gæster fra Odense.

Lige fra starten tog hjemmeholdet teten, og var adskillige gange tæt på en føring mod de fynske gæster fra OB. Heldigvis for gæsterne overlevede de første halvleg med nød og næppe, og kunne gå til pause uden forandring på måltavlen. I anden halvleg skulle det dog ændre sig.

Læs resten af referatet:

Mål fra midten af banen nedlagde Brøndby U/19

Et, på papiret, stærkt Brøndby U/19-mandskab drog i weekenden til Vestjylland for kampen mod Esbjerg. Det blev dog en lang tur hjem.

For på trods af rigtig fornuftigt spil fra de blågule fra Vestegnen, så havde de svært ved at få det udmyntet i et flot resultat.

Brøndby styrede store dele af kampen, og kom flere gange frem til gode chancer. Specielt på dødboldene var de stærke, men det samme var Esbjerg-keeperen, Daniel Iversen.

Brøndbys mangel på kynisme blev udnyttet i den anden ende – eller skal vi sige nærmere midten.

Det er værd at notere sig, at det er vanskeligt at samle information om diverse kampe, spillere osv. fra U/19 Ligaen, da vi her på Talenttid er de eneste, der fuldt og fast fokuserer på de bedste danske ungdomsligaer. Derfor har vi brug for DIN hjælp, til at udvikle både Talenttid men også dansk ungdomsfodbold, som vi her på D’ BOLD mener, får for lidt medietid. Er du uenig i nogle af kåringer? Mangler vi at skrive om noget, eller er vi bare helt ude i hampen, ja så skal du være velkommen til at kontakte os, ligesom vi med fordel altid modtager information om spillere, hold, trænere og hvad der ellers rører sig.