FC Nordsjælland forlænger med ungt stjernefrø

U/19 Ligaens topscorer, 18-årige Emre Mor, har i dag fået forlænget sin kontrakt, så den nu løber til sommeren 2019.

Trods sin beskedne alder har Emre Mor formået at spille sig ind på Superligaholdet i FC Nordsjælland. I sidste uge debuterede han mod Randers, og i går søndag startdebuterede den vævre kantspiller i hjemmekampen mod Brøndby.

Opgøret blev på mange måder klimakset på den positive udvikling, som Emre Mor har gennemgået siden skiftet fra Lyngby for godt et år siden. Bruddet med Lyngby skyldtes i høj grad disciplinære problemer, og det er især på den front, at den kreative kantspiller har forbedret sig. Det forklarer Farum-klubbens U/19-træner Morten Karlsen i et kort indslag på klubbens hjemmeside:

Jeg synes, det er en kæmpe cadeau til hele klubben, og så snakker jeg egentligt også alt fra holdledere, der har gået og ”opdraget ”på ham, i forhold til at lægge tøjet på plads og ikke smide det gulvet, og følge de gængse regler der nu engang er i huset. Det er lige så meget huset, som har været medvirkende til, at han står, hvor han gjorde i går (kampen mod Brøndby red.)

Det giver hovedpersonen da også sin træner ret i, og fortæller, at han i det sidste år siden skiftet er blevet en meget bedre fodboldspiller. Hvad angår det attitudemæssige ved Emre Mor godt, at det kan blive lidt bedre:

Jeg kan godt lige nogen gange slå op i banen, hvis nu jeg ikke får bolden måske – eller et frispark – det kan jeg blive bedre til. Men jeg er blevet bedre til det hen af årene, men selvfølgelig kan man altid blive bedre til noget.

FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen og U/19-træner Morten Karlsen holdt mandag eftermiddag en mindre tale for klubbens akademi, hvor Emre Mor til efterfølgende klapsavler fra sine unge holdkammerater fik overrakt en gave som lykønskning med den nye kontrakt.

Foruden sine flotte præstationer hos FC Nordsjælland er Emre Mor også en del af det danske U/19-landshold. I den rødhvide dragt har offensivspilleren scoret tre mål i 16 kampe.

In this article