U/17-bundkamp sluttede uden mål

OB var bedst, men AGF havde også chancer til scoringer, da de to hold krydsede klinger i U/17 Ligaen. Kampende sluttede 0-0.

Udgangspunktet var inden kampen sammenligneligt for de to store traditionsklubber. Sæsonen har ikke udformet sig som håbet, men nu skulle den have fuld gas i årets sidste kamp.

Det var AGF, der lagde bedst ud. Århusianerne havde vinden i ryggen, og satte angreb efter angreb sammen ned mod Oliver Christensens mål, og i flere tilfælde kunne OB takke netop Christensen for, at gæsterne ikke kom foran.

De stribede fra Fyns hovedstad havde dog også chancer. Elias Lamnaouar, som på det seneste har grebet chancen, lurede sammen med angrebsmakker Philip Stoustrup på de hurtige omstillinger, men de blev aldrig rigtig farlige i første halvleg.

Det gjorde i stedet deres holdkammerat Emil Olsen. Fynboen skulle have bragt sit hold på 1-0, men den kæmpe målchance blev misbrugt, og derfor 0-0 efter de første 40 minutter.

I anden halvleg stod der OB på det meste. Med vinden i ryggen var Anders Skjoldemoses udvalgte determinerede og overlegne. Elias Lamnaouar, Philip Stoustrup og Emil Olsen var igen spillerne, som fik skabt de største chancer, men tættest på var den landsholdsaktuelle Lukas Talbro, da den stribede U/17-spiller kom alene igennem med AGF’s målmand.

I situationen forsøgte Talbro sig med et lop, men den hoppede jydernes bagerste ikke på. Med få sekunder tilbage på stadionuret var AGF tæt på at løbe med de tre point, men igen var Oliver Christensen, nøjagtig som i første halvleg, OB’s redningsmand.

De to underpræsterende bundhold delte i porten – 0-0.