FCK forlænger med 16-årigt målfarligt talent

Embed from Getty Images

FC København har valgt at forlænge kontrakten mellem klubben og 16-årige Ibrahim Samrawi i yderligere to år.

Ibrahim Fadi Samrawi, som allerede har været en del af FC Københavns ’School of Excellence’ i fire år, har fornyligt skrevet under på en kontrakt med klubben, der forlænger samarbejdet mellem de to parter i yderligere to år.

Samrawi har indtaget kantpladsen på FCK’s U/17-hold med stil, og har allerede i de 12 første kampe, formået at score fem mål og lægge op til endnu fem mål. Disse præstationer har ikke kun givet ham en kontraktforlængelse, men har også været med til at sikre FCK førstepladsen i U/17 Ligaen med fire point ned til andenpladsen. Og så er de endda en kamp bagud.

Før sin tid i FCK, havde Samwari bundet snørebåndene på sine støvler for de tre Albertslundklubber, FC Albertslund, Albertslund IF og Herstedøster IC.

In this article