FCK forlænger med Superliga-talent

Embed from Getty Images

FC København har netop forlænget kontrakten mellem klubben og Superliga-talentet Marcus Mathisen.

Det er kun et halvt år siden, at Marcus Mathisen rykkede op i FC Københavns Alka Superligatrup. Før han blev seniorspiller havde han mange succesfulde år, hvor han også var inde omkring DBU fra U/16- til U/19-landsholdet.

I slutningen af sin U/19-tid, var han dog præget af skader. Klubben tror dog stadig på Mathisens talent, og har derfor valgt at forlænge samtalen mellem de to parter til sommeren 2017.

– Marcus havde den sidste del af sin U19 tid problemer med skader, men han har især det seneste halve år vist gode fremskridt. Nu håber vi, at han i den nye kontraktperiode kan fortsætte den udvikling og komme nærmere holdet, siger Teknisk Direktør i FCK, Johan Lange, til klubbens hjemmeside.

Mathisen spiller med nummer 31 på ryggen og har fået hele tre kampe på banen for førsteholdet.

– Det er utroligt dejligt, og det giver mig noget ro. Jeg havde håbet, at jeg ville få den her mulighed, for det er FC København, jeg gerne vil spille for, og nu får jeg chancen for at fortsætte min udvikling sammen med nogle rigtigt dygtige spillere, siger Mathisen til fck.dk.

Mathisen fik sin debut for førsteholdet tilbage i maj, da han fik fem minutter på banen i en kamp mod FC Midtjylland.

In this article