Formstærke Silkeborg U/17 i ny sejr

Hjemme på Søholt tog Silkeborg lørdag eftermiddag imod Vejle i U/17 Ligaen. Silkeborg vandt med 4-2, og har nu vundet fire af de seneste fem kampe.

Vi har været hårde mod dem, Silkeborg, og det med god grund. Efter de første fem runder stod Jesper Mikkelsen og co. tilbage med 0 point og en negativ målscore på 1-16. Siden er der løbet meget vand igennem åen. SIF’erne har skridt for skridt kravlet op i tabellen, og inden lørdagens kamp mod Vejle havde man vundet tre af de seneste fire kampe.

Vejle er trods en placering i bunden af rækken langt fra noget dårligt fodbodhold. Søren Lykkens udvalgte har i sæsonens løb slået hold højere i tabellen end Silkeborg, så man kunne roligt forvente sig et jævnbyrdigt opgør.

Og jævnbyrdigt blev det.

Anes Travljanin var Silkeborgs helt store spiller, og efter 18 minutters spil slap han igennem i højre siden og fandt Magnus Mattsson, som gjorde det til 1-0. Vejle ville dog også lege med, og efter et Silkeborg-boldtab midt på banen slog VB’erne kontra. Bolden havnede for fødderne af Mads Olesen, som på trods af en spids vinkel fik sendt kuglen i kassen. Målet var Olesens fjerde i sæsonen.

Efter pausen overtog Vejle så småt teten, og allerede efter 45 sekunder af kampens sidste halvdel kom østjyderne i front, da topscorer Mads Olesen for anden gang i kampen var på pletten, da han udnyttede en løs bold i Silkeborg-feltet. Ikke mange sekunder senere havde VB endda mulighed for at bringe sig i front, men det skete ikke, og i stedet ændrede kampen sig.

Silkeborg fik bedre fat, og bragte sig i flere farlige situationer på kanten af feltet.

Udligningen kom da også forholdsvist hurtigt. En flyvende Anes Travljanin blev målscorer, da han kanonerede bolden i det lange hjørne uden chance for Frederik Kallesøe i VB-buret.

2-2 var ikke nok for de formstærke værter. Man ville mere, og med cirka et kvarter tilbage på klokken blev det 3-2. Anes Travljanin var ikke overraskende ham, der fik prikket bolden i mål, og herfra var det en smal sag for Silkeborg at køre sejren i hus.

Det blev tilmed 4-2. Frederik Kallesøe tabte et indlæg i eget net, og Vejles sidste kamp i 2015 endte meget sigende for holdets eftersæson dårligt. VB tabte med 4-2 til Silkeborg.

In this article