Mads Nielsen skifter ambitiøst til Sandnes Ulf

Tidligere Brøndby IF-spiller, Mads Nielsen, har siden sommer spiller i norske Nest-Sotra i den næstbedste norske række. De rykkede dog ned efter den netop afsluttede sæson, og han har derfor taget skiftet til en klub, der ligger højere i tabellen.

Mads Nielsen har tidligere spiller i Brøndby IF, hvor han i sit sidste halve år af kontrakten, spillede for Brønshøj. Da kontrakten udløb blev han hentet til norske Nest-Sotra, som spiller i den næstbedste norske række, OBOS-ligaen.

Men Nielsen synes ikke, at han niveaumæssigt passede ind i Nest-Sotra, der efter den netop afsluttede sæson, rykkede ned i 2. division. Nu har han taget et ryk op i tabellen, og er skiftet til Sandnes Ulf, som formentlig ligger og skal kæmpe med om oprykning til Tippeligaen i næste sæson.

– Jeg vurderede mig selv for god til 2. division, det var det eneste (der fik ham til at søge andre veje, red.), fortæller Nielsen til D’ BOLD om hvorfor han valgte at skifte.

Nielsens agent, Simon Friis, udtalte tidligere til bold.dk, at flere klubber havde været ude efter forsvarsspilleren. Men Sandnes blev altså dem, der sikrede sig danskerens underskrift. Og ifølge spilleren selv, var det af en meget simpel grund.

– Det var simpelthen fordi, det var dem, der ville mig mest, siger Nielsen.

I forhold til spilletid, er Nielsen meget overbevist om, at han nok skal få lov til at trække Sandnes-trøjen over hovedet en del gange. Men han ved også godt, at han skal spille godt til holdets træninger, før han kan få chancen.

– Jeg forventer meget spilletid, men det kommer selvfølgelig også an på hvor godt jeg selv præstere, men Hvis jeg præstere godt til træning, så forventer jeg at spille hver weekend, men intet er sikkert i fodbold, udtaler forsvarsspilleren, der også forventer at holdet rykker op i Tippeligaen i næste sæson.

Sæsonen for år 2015 blev afsluttet tilbage i november, og Sandnes lå á point med to hold, som sikrede sig kvalifikationsspil til oprykning til Tippeligaen. En dårligere målscore end de to modstanderhold gjorde dog, at de måtte nøjes med en syvendeplads. Mads Nielsen har derfor store ambitioner, og regner med at de rykker op i Tippeligaen efter den kommende sæson, som starter igen næste år.

Og med disse ambitioner er han også klar over, hvad han kan byde ind med, for at netop den forventning går i opfyldelse.

– Sikkert forsvarsspil og en god fod i opspillet, siger Nielsen, der også vurderer sig selv som duelstærk, til dbold.dk.

In this article