Selvbevidst 15-årig på kontrakt i AGF

Som førsteårsspiller på U/17-holdet, har 15-årige Jacob Trenskow fået den ultimative fødselsdagsgave af AGF.

Jacob Trenskow fyldte 15 år den 26. november, og i fødselsdagsgave fik han en ungdomskontrakt, gældende for de næste tre år, med AGF, hvor han til dagligt spiller U/17-fodbold.

– Jacob har et rigtig stort potentiale. På de parametre, vi vurderer efter, scorer han sindssygt højt på spilintelligens og boldbesiddelse. Hans fodboldmæssige film går bare lidt stærkere end mange andres, og derfor er han ofte på forkant med situationen. Det er en spiller, vi forventer os meget af, og vi er klar over, at der lige nu er et fysisk parameter, der gør, at han ikke vil være den lysende stjerne i alle de minutter, han spiller. Men det er en spiller, vi i fremtiden tror rigtig meget på. Han symboliserer meget godt den tilgang, vi gerne vil have til at spille fodbold i AGF, siger Anders Madsen, som er talentchef i AGF, til agf.dk.

Trenskow har i sine yngre år spillet for Beder-Malling Idrætsforening, BMI, som er en samarbejdsklub til AGF. I 2013 skiftede han til AGF, og nu er førsteårsspiller på klubbens hold i U/17 Ligaen.

Ikke underligt er han meget glad for kontrakten.

– Det er jeg super glad for og mega stolt over. Jeg har udviklet mig rigtig meget i AGF og mange trænere har været gode til at hjælpe mig til at blive bedre, lyder det fra Trenskow til klubbens hjemmeside.

Han er samtidig meget bevidst om sine egne evner.

– Jeg er en lille, teknisk spiller med et godt overblik, og jeg er god til at orientere mig på banen. Min fysik skal blive bedre, og det arbejder jeg med i styrketræningslokalet.

Næste gang du kan se Trenskow i aktion for sit hold i U/17 Ligaen, er formentlig på lørdag, når de på udebane skal møde OB.

In this article